دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام به همه دوستان ضمن عرض تبریک به همه دوستان به خاطر اعیاد شعبانیه و به خصوص امروز تولد آقا امام حسین این قالب رو به مناسبت امروز فارسی کردم و تقدیم می کنم به همه دوستان این قالب زیبا دارای 4 رنگ هستش که در بخش مدیریت قالب می تونید یکی از رنگهای آبی،نارنجی،بنفش و سبز رو انتخاب کنید در عین زیبایی کم حجم و سبک هم هست که به درد اینترنت کم سرعت ما هم می خوره دموی قالب اینم لینک دانلود قالب از سرور جومینا دانلود قالب فارسی زیبا و کم حجم redevo موفق و پیروز باشید 1 واکنش ها : himler نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rima 0 ارسال شده در دی 93 سلام من این قالب و اپ کردم ولی نه منویی میاد نه هیچی چراااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام من این قالب و اپ کردم ولی نه منویی میاد نه هیچی چراااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باسلام اگر قالب خالی هست و بسته نصبی نیست، باید به صورت دستی تنظیمات رو انجام بدین و ماژول ها و منوهاتون رو به این قالب اختصاص بدین یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر