mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان برای وب سایت جومینا برای نمایش آخرین مطالب که همراه با عکس هست دقیقا از چه افزونه ای استفاده شده و در کل تنظیماتش به چه صورتیه که مثه چیدمان پیش فرض جوملا (وبلاگی)قرار گرفته؟ با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز از افزونه sobi2 استفاده شده که جومینا اون رو فارسی کرده و برای دانلود ارائه داده تنظیمات زیادی هم نداره و ساده هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 sobi2 کامپوننته و الان نمیشه به خاطر cck بودنش ازش استفاده کنم.اگه ماژولی هست که این کارو بکنه لطفا معرفی کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما میتونید از افزونه های globalnews و aidanews استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز اما global news از بخش یا مجموعه میگیره.من میخوام از کل مطالب مثل خود جوملا آخرین مطالب رو نشون بده و بشه به صفحه های بعد رفت. مثه جومینا aidanews هم لینک دانلودش تو جومینا پاک شده و نیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز منظورتون از آخزین مطالب چی هست ؟ همون مطالب صفحه اول رو میفرمایید ؟ یا ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان برای وب سایت جومینا برای نمایش آخرین مطالب که همراه با عکس هست دقیقا از چه افزونه ای استفاده شده و در کل تنظیماتش به چه صورتیه که مثه چیدمان پیش فرض جوملا (وبلاگی)قرار گرفته؟ با تشکر :thankyou: با سلام (قبلا در انجمن بحث شده...) اگر دقیقا مثل جومینا بخواهید جومینا از این افزونه استفاده کرده: http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام ممنون از آقای فرحزادیان ببخشید من اشتباها گفتم sobi2 بله جومینا از alpha content استفاده میکنه در مورد این که گفتید globalnews یا aidanews از یک بخش یا مجموعه مطالب رو میگیره خیر این طور نیست! شما میتونید تمام بخش های سایت رو در این دو ماژول انتخاب کنید و به نمایش بزارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 بله جناب شمسی منظورم مطالب صفحه اول هست. امیرحسین آنلاین عزیز منظورم این بود که در globalnews همه مطالب در یک فهرست نیست و مطالب هر بخش جدا نمایش داده می شود. :shy: آقای فرخزادیان باید از کامپ.ننت برای این کار استفاده کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 بله کامپوننت هست (alpha content) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 الان دانلودش کردم اما تو عکس هایی که داره معلومه قسمت بالایی جومینا رو میسازه(نمایش بخش ها و مجموعه ها) . من آخرین مطالب جومینا رو که پایین سایت هست(به همراه عکس) میخوام.آیا این امکان رو هم داراست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 بله نمایش مطالب رو داره درواقع کل ستون وسط مربوط به همین alpha content هست در صورت تمایل میتونید جداول بالا رو غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر