high2 0 ارسال شده در تیر 90 من که بی خیاش شدم رفتم سراغ آرتیستر ولی منوهایی که در بالا قرار میگیرند رو تو آ[رتیستر میسازم ولی تو جمولا نشونشون نمیدن باید چهکار کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 شما منوی مورد نظرتون رو در user3 قرار بده معمولا اون بالا یوزر3 هست دیگه اگه نبود ، بعد از آدرس سایتت tp=1? رو بنویس تا موقعیت بالات مشخص بشه اسمش چیه بعد منوی مودر نظرت رو اونجا بزار یا دموی آنلاین بده:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون از شما ولی user3 نبود در ضمن من تو سایت درست کردن تازه واردم از آرتیستر3 استفاده میکنم ولی هر کاری کردم منو ها ظاهر نشد اگر کمکم کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام جواب شما در پست بال داده شده است .! گه نبود ، بعد از آدرس سایتت tp=1? رو بنویس تا موقعیت بالات مشخص بشه اسمش چیه بعد منوی مودر نظرت رو اونجا بزا یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
high2 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون درست شد............:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر