aria89 0 ارسال شده در تیر 90 درود من یه قالب شیک برای ماه رمضون میخوام خیلی واسم ضروریه لطفا اگه دارید بزارید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز فکر نکنم جومینا در باب ماه رمضان قالبی داشته باشه باید صبر کنید شاید آقای تهرانی دوستان رو سورپرایز کرد برای ماه رمضان! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 سلام اتفاقا در فکرش هستم اما نمیخوام طرحش تکراری باشه تاریخ دقیق شروع ماه مبارک را میدانید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام اتفاقا در فکرش هستم اما نمیخوام طرحش تکراری باشه تاریخ دقیق شروع ماه مبارک را میدانید ؟ امیر جان 10 مرداد 1390 :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در تیر 90 درود قالب رمضان نبود؟ اگه برا طراحی قبل هم باشه مشکلی نیست تا برا امسال اوکی بشه فقط چند تا قالب رمضان بزارید که خیلی گیرم ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 سلام تا 10 مرداد برای ماه مبارک قالب منتشر میکنم حتما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madadii 2 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من یه قالب رمضان دارم ببین به درد میخوره - http://www.forums.parsjoom.com/attachment.php?aid=1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در مرداد 90 درود الان 6 مرداد هست هنوز قالب رمضان آماده نشده؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام لطفا کمی صبور باشید انشاالله بزودی منتشر می شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام تا 10 مرداد برای ماه مبارک قالب منتشر میکنم حتما به مباركي 10 مرداد شد خواستم اين تاپيك رو ياد آوري كنم كه نا تموم نمونه:afro: آقاي تهراني قالبتون رو اينجا بگذاريد ماه رمضان بر همه جومينايي هاي عزيز مبارك:heart: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام حامد جان خدا شاهده این 1.7 چنان مشغولمون کرده بیاو بین ! @ رمضان ارزشش برای جومینا خیلی خیلی بیشتر از یک قالب هست / الان چند شبانه روز هست که داریم رو 1.7 کار میکنیم و انشالله تا اولین سحری ماه مبارک برسه 1.7 رو منتشر خواهیم کرد. بعد هم انشالله یه فکری برای قالب رمضان میکنیم. / خداییش نگید که میتونستید بزنید ! چون چنان مشغول 1.7 بودیم که کار مشتری ها رو هم عقب انداختیم. وقت کردین ما رو هم دعا کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما سعید راست میگه امروز خیلی گیرم اما فردا برای ماه مبارک حتما قالب میزنم ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر از آقای تهرانی و مدیران خوب جومینا همین که نسخه 1.7 رو فارسی کردین خیلی با ارزشتره تا چیزای دیگه ایشالا خدا بحق این ماه مبارک خیرتون بده دلمون شاد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر