مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت دوستان امیدورام از این قالب خوشتون بیاد لینک دانلود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام مهدی جان قالبت خوشگل شده :heart: به نظر اگه اینکارهارو بکنی خوشگلتر هم شه : - تو فایل temPlates.css خط 11 : کد زیر : background-color: #ffffff} رو به : background-color: #ccc} تغییر بده - در خط 1352 همان کد زیر : { margin: 0.2em 0; padding: 0; font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif; font-size: 16px; text-align: center; color: #FFFFFF; } رو به : { color:#FFFAAF; font-family:Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif; font-size:17px; font-weight:normal; margin:0 0; padding:0 5px 0 0; text-align:right; } تغییر بده شاد سلامت یاشین یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 سلام سعید جان باتشکر از شما:heart: این لینک دیگر همان قالب است ولی با توجه به نظرات و تجربیات سعید استفاده ، و درباره بار گذاری کردم لینک دانلود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در تیر 89 سلام به دوستان جومینا لینک دانلود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام امید وارم خوب باشید ممنون از قالبهای زیباتون:shy: این هر بار که به شماره این قالباتون اضافه می کنید واقعا ارزش اونو هم بالا میرند ...:heart: پیشنهاد : اگه برای سرج یک موقعیت خوبتر طراحی میکردید بهتر و شیکتر از اینکی که هست مس شود / مثلا بلای قالب { روس هدر یا جلو منوهای بالی و سمت چپ یا ...} موفق باشید یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 من هم چک کردم این فایل header.jpg با نام header.png در فایل زیپ وجود دارد که باید خودت در فایل xml نامش را اصلاح کنی اما فایل دوم در فایل زیپ نبود ؟ موفق باشی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 با سلام می تونید فایل مورد نظر رو به قالب اضافه کنید و همینطور می تونید این قالب رو بصورت دستی در دایرکتوری templates جوملا آپلود و اکستراکت کنید تا موقع نصب مشکلی نباشه... موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان عذر بنده به رو به خاطر اینکه قالب رو تست نکرده گذاشته بودم بخشید قالب تصحیح ، و دوستان میتوانید از اینجا دانلود کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cojiyan 0 ارسال شده در آذر 89 لینكی دانلود كار میكون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام لینک تحصیح شد میتونید از اینجا دانلود کنی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 سلام من وقتی در این قالب منوی آبشاری میگذارم زیر منو ها چپ چین هستن و خیلی زشت میشه چیکار کنم زیر منو های منوی آبشاری ، راست چین یا وسط چین بشن؟ :1: ببینید : www.ecomp.ir به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام این لینک رو ببینید به دردتون میخوره؟: http://forum.joomina.ir/thread-1978.html به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر