aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت همه دوستداران جوملا من درخواستي دارم از دوستان ايا کسي از دوستان هست که در زمينه نوشتن افزونه به صورت اختصاصي براي جوملا با من همکاري کنه ؟ اگر کسي از دوستان هست لطف کنه به من اطلاع بدهد و اينکه هزينه نوشتن افزونه چقدر مي باشد يک کامپوننت مي خواهم منتظر خبرهاي خوبتان هستم شاد و پيروز باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز چه نوع کامپوننتی و با چه مزایایی می خواید تا بررسی بشه. لطفاً همینجا اعلام کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت شما دوست عزيز من يک کامپوننت اختصاصي مي خواهم که يه سري کار بر اساس يه برنامه تحت دسکتاپ برام در وب انجام بده البته بايد توضيحات را به صورت کامل خدمت شما توضيح بدهم و اينکه من يه برنامه دارم که تحت دستکتاپ هست و اطلاعات ديتابيس آن را ميتوانم به صورت فايل اکسل خروجي بگيرم و ميخواهم يک کامپوننتي برام نوشته بشه که من بتوانم اين اطلاعات را از فايل اکسل وارد ديتابيس سايت کنم به و اينکه اين اطلاعات مشخصات يه سري از افراد مي باشد که مي خواهم اين افراد بتوانند با يک ماژول در بخش کاربري و تعيين يوزر و پسورد بر اساس دو تا از فيلدهاي واردي به حساب کاربري خود دسترسي پيدا کنند و اطلاعات خود را ببينيد منتظر خبرهاي خوبتان هستم شاد و پيروز باشيد دوست عزیز چه نوع کامپوننتی و با چه مزایایی می خواید تا بررسی بشه. لطفاً همینجا اعلام کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 سلام من درخواستی مبنی بر کامپوننت یا امکانی حرفه ای تر در ویرایشگر دارم که بتونه جداول رو ساده تر از حالت تمامی ویرایشگرهای فعلی انجام بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 درود نیازی به نوشتن افزونه نیست میتونید از JCE استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت جناب تهراني شايد منظورم رو درست نرسونده باشم ولي چون اين برنامه تحت دستکتاپ هست و من نياز به يک افزونه دارم که اين فايل اکسل را به راحتي وارد ديتابيس کند و اينکه کاربران با توجه به دو فيلد که به عنوان يوزر و پسورد وارد نام کاربريش شود و بتواند اطلاعاتي را که از طريق وارد کردن جدول اکسل مي باشد را ملاحظه نمايد با اين اوصاف من افزونه JCE را نصب ميکنم تا ببينم ميتوانم نتيجه خوبي بگيرم ولي فکر کنم به يه افزونه نويس احتياج دارم و هزينه نوشتن افزونه را ميدهم اگر کسي از دوستان ميتواند در اين زمينه به من کمک کند لطفا من را در جريان بگذارد به همراه قيمت نوشتن افزونه ممنون از لطفتون شاد و پيروز باشيد درود نیازی به نوشتن افزونه نیست میتونید از JCE استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر