larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 90 باسلام خدمت شما من اسکریپت جامعه مجازی دلفین رو نصب کردم ویه فایل قالب هست که میخواستم راست چین بشه از دوستان میخواستم اگه بشه کمک کنند وبگن به چه صورت میتونم راست چین کنم در زیر هم لینک فایل css رو گذاشتم باتشکر. http://up.iranblog.com/images/d7mzb2wiaobd76h04cu0.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 90 این دمو هست ولی با تغییراتی که دادم درونش ولی کامل راست چین نیست این css در حال حاضر هست http://larsacity.com/templates/base/css/general.css ان هم دمو سایت www.larsacity.com قالب ذکر استکه خودم css رو تغییر دادم و تو ادرس لارسا مشاهده میکنید واین منجر شده که صفحه اول اسکرول بخوره و اینکه مسنجرسایت زیاد خوب نشون نمیده و نمونه های دیگه مثل این عکس ها صفحه ثبت نام هم خیلی از هم دورند و بقیه ولی در بالا که css گذاشتم css دیفالت خود اسکریپت است. این هم دموسازنده اسکریپت http://demo.boonex.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این اسکریپت کلا نیاز به فارسی سازی داره و اینهایی که من میگم برای رفع مشکل موقتی هست شما باید این اسکریپ رو کامل فارسی کنید که اون هم کار راحتی نیست و زمان میبره شما فایل زیر را در این مسیر باز کنید: /gzip_loader.php?file=bx_templ_css_1c85f6215744f34d174f52a54f0dceb1.css و در خط 55 این فایل این کد رو جایگزین کنید: .disignBoxFirst .boxFirstHeader .dbTitle { float: right; position: relative; } در خط 56 این فایل کد زیر رو جایگزین کنید: .disignBoxFirst .boxFirstHeader .dbTopMenu, .disignBoxFirst .boxFirstHeader .caption_item { color: #333333; font-size: 11px; font-weight: bold; left: 0; position: absolute; text-transform: capitalize; top: 0; white-space: nowrap; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این اسکریپت کلا نیاز به فارسی سازی داره و اینهایی که من میگم برای رفع مشکل موقتی هست شما باید این اسکریپ رو کامل فارسی کنید که اون هم کار راحتی نیست و زمان میبره شما فایل زیر را در این مسیر باز کنید: /gzip_loader.php?file=bx_templ_css_1c85f6215744f34d174f52a54f0dceb1.css و در خط 55 این فایل این کد رو جایگزین کنید: .disignBoxFirst .boxFirstHeader .dbTitle { float: right; position: relative; } در خط 56 این فایل کد زیر رو جایگزین کنید: .disignBoxFirst .boxFirstHeader .dbTopMenu, .disignBoxFirst .boxFirstHeader .caption_item { color: #333333; font-size: 11px; font-weight: bold; left: 0; position: absolute; text-transform: capitalize; top: 0; white-space: nowrap; } در پناه حق... دستتون درد نکنه فقط یه سوال من این css رو باز کردم تو مرورگر جالبه تو هاستم نیست این فایل و دوم اینکه منظور از جای گزین کردن یعنی اون خط رو پاک کنم یا زیر اون خط ها اضافه کنم مرسی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام با اجازه امیر جان تو هاستتون نیست ؟! امکان نداره یک بار دیگه با دقت نگاه کنید. بله جایگزین کردن یعنی همونی که گفتید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در تیر 90 با سلام با اجازه امیر جان تو هاستتون نیست ؟! امکان نداره یک بار دیگه با دقت نگاه کنید. بله جایگزین کردن یعنی همونی که گفتید. یا حق فایل gzip_loader.php هست ولی کل اون ادرس اصلا نیست اخه پوشه هم نیست توشو بگردیم اگه دقت کنید ادرس درست حسابی هم نیست که ولی در عوض وقتی میزنی میاره حالا من فایل gzip_loader.php رو پیدا کردم اما محتویاتش فرق میکنه میشه یهراهنمایی کنید این ادرس کجاست و چطور ادیتش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز این فایل css شما فشرده شده است برای همین / سایت رو از حالت فشرده "کامپرس خارج کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 ممنون از راهنمایی آقای شمسی من یک چیزی که یادم رفت این بود که شما در مورد فرم هم خواسته بودید که درست بشه در همون فایل اگه پیدا کردید این کد رو در خط 379 جایگزین کنید: .form_advanced_table td.caption { padding-right: 2px; padding-top: 11px; text-align: left; width: 35%; } و در خط 382 این کد رو: .input_wrapper { background-position: left top; background-repeat: no-repeat; float: right; position: relative; } و در خط 411 این کد رو : .form_advanced_table img.info, .form_advanced_table img.warn, .multiply_add_button, .multiply_remove_button, .multiply_other_button, .reload_button { cursor: help; display: block; float: right; margin-right: 3px; margin-top: 3px; position: relative; } در مورد پیدا کردن آدرس فایل Css هم شما باید gzip رو غیرفعال کنید تا آدرس اصلی فایل css مشاهده بشه در ضمن اگر هم غیرفعال نکنید بالاخره این اسکریپت در یکی از پوشه هاش فایل css داره پس شما باید دنبال فایل css این اسکریپت باشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر