hvmunlimited 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من دنبال یه پلاگین لایت باکس میگشتم که توی اون بتونم هم تصویر بندانگشتی رو هم خودم تعیین کنم و هم تصویری که میخواد نشون بده رو هم تعیین کنم برای این کار از پلاگین های yoo effects و rokbox و استفاده کردم و طبق اون دستور العملی که نوشته بود تو سایتشون استفاده کردم ولی کار نکرد ، فقط بعد کلیک یه صفحه سیاه میاره و فقط توی IE کار میکنه و توی فایرفاکس و کروم صفحه سیاه میاره اگه میشه یه پلاگین دیگه بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام پلاگینی رو آقای گنجی معرفی کردن که من تست کردم پلاگین خوبی هست و ب مرورگر ff مشکلی نداره دوست عزیز شما این رو هم امتحان کنید: http://forum.joomina.ir/thread-2419.html?highlight=mediabox در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در تیر 90 بازم نشد این دفعه هم فقط لینک رو میاره و وقتی کلیک میکنی اصلا لایت باکس باز نمیشه میشه شما یه بار روند کلی کار رو اینجا بگین ، شاید من یه جاشو جا میندازم که کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما با چه مرورگری تست میکنید؟؟ دوست عزیز در این لینک http://www.joomlack.fr/Extensions-Joomla/Media/mediaboxck-une-lightbox-multimedia.html به طور کامل توضیح داده شده فقط شما نیاز به کمی دقت دارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در تیر 90 آخه من دقیقا اون کارایی که اونجا نوشته رو انجام میدم ولی کار نمیکنه یه بار حتی اون لینکی که به عنوان مثال خودش گذاشته رو هم کپی پیست کردم ولی کار نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 حق با ایشونه ظاهرا یه مشکلی هست .من هم تست کردم و جواب نداد ممکنه با پلاگین یا ماژول دیگه که از جی کوئیری و موتولز استفاده میکنه تداخل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام من تست نکردم ولی بله امکانش هست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر