دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام pcgm عزیز آدم یه تاپیکی میزنه باید دقت بکنه شما دقت کنیمی بینی تو اون سایتی که ادرسش رو گذاشتی اسم جومینا هست تاریخ درجش هم قبل این تاپیکه یعنی اون مطلب از انجمن جومینا کپی برداری شده:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pcgm 0 ارسال شده در بهمن 90 اوکی برادر حق با شماست. ولی این کدها مشکل منو حل نکرد. برای سازگاری HTML5 and CSS3 با ie 6 چه کنیم. با تشکر .:shy: ::: به امید موفقیت ایران و ایرانی::: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بهتر بود سرچ میکردید . http://forum.joomina.ir/thread-6966.html?highlight=css3 این یه نمونش /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بهتر بود سرچ میکردید . http://forum.joomina.ir/thread-6966.html?highlight=css3 این یه نمونش /. یا حق شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد: 1. حساب شما به حالت تعلیق در آمده است و یا شما از دسترسی به این قسمت محروم شدهاید. 2. شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. آیا میخواهید به قسمتهایی که تنها مدیران دسترسی به آن را دارند و یا قسمتهایی که به شما اختصاص ندارد وارد شوید؟ لطفاً قوانین را مطالعه نمایید. 3. حساب کاربری شما هنوز فعال نشده است. (ارسال مجدد کد فعالسازی) 4. شما به جای استفاده از لینک یا فرم مناسب به طور مستقیم به این صفحه دسترسی پیدا کردهاید. ?????? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام این تایپیک در بخش سطح بندی شده پیشرفته هست که شما دسترسی ندارید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 برای سازگاری HTML5 and CSS3با ie 6 چه کنیم. داداش من دیگه مایکروسافت هم از ie6 پشتیبانی نمیکنه این تاپیک رو مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-4930.html?highlight=css3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اسفند 90 فایل index.php قالب من اون کد رو نداره ولی یه فایل دیگه بنام css_vars هست که داخلش اون کد بود من همه اون کارها رو کردم ولی درست نشد من سه تا فال رو می ذارم دوستان لطفا راهنمایی کنید index.php css_vars ie مرسی [attachment=68] [attachment=69] [attachment=70] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اسفند 90 دوستان لطف می کنید راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز شما باید برای هر یک از مرورگرها (اگه مشکلی داشته باشه) یک فایل جدا تعریف کنید/. مشکل نداره من نگاه کردم در هر یک از فایلها php پیوست شده فراخوانی کنید اوکی هست/. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در اسفند 90 چطوری فراخوانی کنم . لطف می کنید بگید چه کدی رو اضافه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز کل این مقاله برای آموزش همون فراخوانی css برای ie های مختلف هست ! پست 1 و 2 زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s2.sobhani 0 ارسال شده در خرداد 91 من قالب رو فارسی کردم ولی بعد اینکه دستور direction:rtl رو زدم تو اینترنت اکسپلورر دیگه منو ها رو نمیاره... روشی هستش که از این دستور استفاده نکتیم؟ممنون میشم از راهنمائیتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یک ستایل تعریف کنید و در اون به منوهاتون directin:ltr; بدین اگه css بلید باشید خودتون میتونید ساختار منو ها رو عوض کنید تا مشل به این صورت ظاهر نشه ... البته بعضی وقتها هر کاری کنه ie یه مشکلات عجیب وکشف نشده ی داره . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ITBAZAR4u 0 ارسال شده در آبان 91 سلام مرسی آقا سعید مطلبی که زحمت کشیدی مشکل خیلی از کاربرهاست یه زحمت براتون داشتم من یه سایت دارم که asp هستش و میخوام یک ساب دامین با وردپرس یا جوملا بهش اضافه کنم شما میتونین راهنمائیم کنین اگه زحمتی نیست سایتمونو بازدید کنین و نظرتونو بهم بگین www.itbazar.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز به جومینا خوش امدید /. بنظرم بهتر است قبل از هر فعالیت قوانین رو مطالعه فرمایید. این بخشی که انتخاب کردید برای ان ارسال شما مناسب نیست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 سلام و درود من کد زیر رو داخل index.php اصلاح کردم ولی وقتی میخوام padding بدم از همون فایل css قدیمی استفاده میکنه ولی تو تغییر رنگها و بکگراندها مجزا و درست طبق کد تعریفی عمل میکنه باید چیکارکنم تا توی padding دادن ام مجزا بشن از هم :exclamation: <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <?php endif; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام شما باید ابتدا طراحی خودتون رو بر اساس یک مرورگر مدرن همچون فایرفاکس انجام بدید و در انتها این کدها را در تگ هد قالبتون تعریف کنید و فایلهاش رو هم در مسیرهای مرتبط ایجاد کنید بعد اگر مشکلی در نمایش در مرورگر IE داشتید در فایلهای CSS مربوط به این مرورگر خاصیتهای موردنظرتون رو تعریف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahimi.a 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام بخش دوم: تعریف استایل مخصوص هر مرور گر به کمک شرط ها ابتدا از فایل template.css ( یا هر فایل فایل که استایل شما رو در بر داشته باشد ، معمولا برای جوملا template.css می باشد ) یک کپی تهیه کنید . {البته اصولترش اینکه فقط اون کلاس و آیدی های که نیاز هست رو در یک فایل css جداگنه مقدار دهی کنید ... و لی برای اینگه گیج نشید ... } و اسم ونو بزارید ie-template.css خوب حالا شروع کنید به طراحی(کد نویسی) یا فارسی سازی(ادیت) رو روی فایل template.css و این فایل رو با مرور گر مورد نظر ( معمولا اگه با فایرفاکس تنظیمش کنید با دیگر مرور گر ها هم هماهنگ می شود) غیر از IE تنظیم کنید، خوب بعد از اتمام کار با مرورگر مورد نظر نوبت به تنظیم IE میرسه حال فایل ie-template.css رو برای IE تنظیم کنید ( دیگر مرورگر هارو در نظر نگیرید ) بعد از اتمام تنظیمات. فایل index.php رو ( که در فولدر اصلی هر قالب قرار دارد ) باز کنید و به دنباله کد زیر بگردید: و بعد از آن این کد را قرار دهید: برای مثال: اگر ما بخواهیم این Style که برای IE تنظیم کردیم فقط بر روی ie6 و نسخه های پایین تر از آن عمال شود: یا برای کلیه نسخه ها ie داریم: کار تمام شد تذکر :idea::دوستان دقت کنید که ما فرض رو بر این گرفتیم که ie-template.css در هما دایرکتری template.css ( یعنی فولدر css ) قرار داره در غیره این صورت در کدی که به index.php اضافه می کنید آدرس دایرکتری مورد نظر را وارد کنید . امیدوارم موفق باشید :heart: یا علی سلام با تشكر از آموزش خوبتون متاسفانه من نميتونم كدهايي كه وارد كردين رو ببينم نمي دونم چرا؟تو كادرهايي كه وارد كردين اين نوشته رو داره" Atropat IT _ Joomina .IR عضو انجمن هم هستم لاگين هم شدم ولي ... اگه زحمتي نيست اين آموزشتون رو واسم ميل كنيد.ممنون از لطفتمون Abouzar_rahimi2009@yahoo.com " نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر