giggle 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من یه سئوال دارم این قالب های شرکت یوتم وقتی آدم میبینه دهنش آب میافته من از جایی چندتا از قالب های این شرکت رو گرفتم اما مشکل اینه که وقتی نصبش میکنی اون چیزی نیست که تو دمو نشون میده یعنی باید برای منوهاش کلاس سی اس اس مربوطه رو وارد کنی تا درست نشون داده بشه مثل دمو یا بعضی از چیزها که باید ماژولش داده باشی اصلا حالا چه جوری باید قالب ها رو نصب کرد؟؟ اگه کسی اشنایی داره بهم کمک کنه میدونم قالب تجاریه نمی تونم اینجا بذارم اما اگه کسی میتونه کمک کنه بگه قالب واسش میل یا پ.خ کنم تا جوابمو بگیرم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 هر چند اين قالب ها تجاري هستند و در اينجا پشتيباني نميشوند ولي خدمت شما عرض كنم اينها داراي بسته نصبي نيز هستند كه مانند همان دمو نصب ميشوند كه انها هم در اينترنت يافت ميشوند. بعد از مدتي ديگر براي شما جذاب نخواهند بود به دليل اينكه به سليقه و طرح هاي ايراني نزديك نيستند و با مرورگرهاي قديمي مشكل دارند مانند اينترنت اكسپلورر شش و ديگر اينكه ممكن است منتشر كننده كدهاي هاي مخربي در اونها قرار داده باشد و از نظر امنيتي مشكل به وجود اورند البته نه همه اونها. به هرحال در اين انجمن از امكانات وارز پشتيباني نميشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 منم با جناب گنجی موافقم این قالب ها زیبا هستند اما کمی هم سنگین اند قالب های جومینا هم زیبا هستند و هم تایید شده از نظر امنیت موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر