kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام من الان چند روزی هست که وقتی یه لینک خبر در سایت خود قرار میدهم فقط در 24 ساعت هر چند بار وارد شوم یکی را ثبت میکند . کش های منقضی شده را هم حذف کردم در مدیریت سیستم نیز حذف کش ها رو روشن کرده ام ولی تاثیری ندارد . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام منظورتون اینکه بعنوان مثال چند مطلب ارسال می کنید ولی همون موقع در سایت نمایش داده نمی شه و طول می کشه تا نمایش بده؟ کشتون رو غیر فعال می کنید هم این مشکل رو دارید؟ یا اگر کشتون فعال هست مدت زمانش رو کاهش بدید باز هم این مشکل رو دارید؟ نسخه جوملاتون چنده؟ (به 1.5.23 ارتقاء دادید؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز خسته نباشید ممنون فرحزادیان عزیز دوست عزیز این نکته را هم یادآوری کنم امکان داره مشکل از اینترنت شما باشه چون این چند روزه اینترنت در اکثر شهر های ایران مشکل داره و در بعضی شهرها قطع شده امکان داره مشکل از کش سرور شرکت اینترنتی شما باشد در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام اگه شما از خود سات وارد میشی امکان داره از این هم باشه: در تنظیمات کلی>> سربرگ سیستم >>> تنظیمات ذخیره ساز ( زمان ذخیره ساز ) و + تنظیمات جلسه ( طول عمر جلسه) رو چک کن :1: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام در تکمیل صحبت های دوستان اگر از ماژول نمایش آمار استفاده میکنید معمولا این ماژول های خودشون تنظیمات جلسه دارن به صورت مجزا که مثلا بعد از 30 دقیقه این کش دوباره سازی میشه یعنی شما بعد از 30 دقیقه از اولین بازدید که انجام میدید بازدید بعدی ثبت میشه شما باید در تنظیمات این ماژول مقدار جلسه را کم کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 سلام دوباره ببینید امار خود جوملا که برای هر مطلب داره که در مشخصات مطلب ذکر میشود که آمار بازدید آن مطلب را نشان میدهد نه کل سایت را این بالا نمیرود و فقط در 24 ساعت 1 بارثبت میکند . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 پس شما کش جوملا رو پایین بیارید ببینید درست میشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر