oghab 0 ارسال شده در تیر 90 سلام کمکی می خواستم من یک دیتابیس Backup گرفته دارم که داخلش حروف فارسی به شکل علامت ؟ دراومدن و وقتی هم می خوام import کنم سایت رو با علامت سوال نشون میده. از اسکریپت جومینا هم استفاده کردم درست نشد. شاید بخاطر اینه که حجمش زیاده ( حدود 20 مگابایت ) چون سرورم رو هم عوض کردم دسترسی ندارم که دوباره بخوام Backup بگیرم. می دونم میشه فارسیش کرد ولی چه جورشو نمی دونم. لطفا راهنماتییم کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla-pro-joomfa 11 ارسال شده در تیر 90 باید تمام جداول رو انتخاب کنید و collation را بر روی utf-8 قرار بدید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oghab 0 ارسال شده در تیر 90 باید تمام جداول رو انتخاب کنید و collation را بر روی utf-8 قرار بدید ... سلام، ممنون از راهنمایی تون ولی برخی از جداول درست میشه و برخی همانطور باقی می مونه آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما جداولی که باقی میمونه رو به صورت تک تک انجام بدید همه جداولی که مشکل علامت سوال دارن رو باید تغییر بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر