m0stafa 2 ارسال شده در تیر 90 سلام من حدود 3 و 4 هفته هست که نقشه سایتم رو در گوگل درج کردم ، که در قسمت submitted urls تعدادی لینک ایندکس میکنه ولی در URLs in web index تعداد لینک هارو صفر میزنه ایراد از کجاست ؟ البته ی سایت دیگه دارم که در Submitted URLs و URLs in web index، هر دو تعداد لینک هایی که ایندکس شده یکسانه؟!!! لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام کمی صبور باشید، ایندکس می کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 90 با سلام ببینید ، بین دو سایت ، یکی رو ایندکس کرده (تقریبا همه رینکارو ) و یکی رو اصلا ایندکس نکرده این در صورتی که این دو سایت کاملا شبیه هم هستند !!! فکر کنم 3 4 هفته معقول باشه برای صبر کردن ؟!!! ممکنه مشکلی توی سایت من باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام شما اینکار رو از گوگل وبمستر انجام میدید؟؟ شما نقشه سایت رو کامل معرفی کردید و در روت هاست قرار دادیی؟؟ نقشه سایت شما کامل شناخته شده و تیک مربوطه زده شده؟؟ پیشوند Www رو وارد کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 90 سلام بله از گوگل وب مستر انجام دادم. بله نقشه سایت من xmap می باشد و فکر کنم در روت سایت هم هست . بله تیک مربوطه زده شده . منظورتون از www اینه که هنگام معرفی سایت www داشته باشه ؟ آخه وقتی که می خواهی نقشه گوگل معرفی کنی از ادامه url سایت استفاده میشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز این پیشنهادی که میدم انجام بدید به احتمال زیاد درست میشه اول در این سایت نقشه سایت خودتون رو ایجاد کنید: http://www.xml-sitemaps.com/ بعد از این کار فایل sitemap.xml رو که از این سایت دریافت کردید در روت هاست آپلود کنید بعد در وبمستر برید و این فایل رو معرفی کنید به جای نقشه سایت قبلی و اینرو یادتون باشه سایتتون رو بدون www معرفی کنید به گوگل چون با لینک های داخلی به مشکل برمیخورید و با نقشه سایت هم جور نیست در مورد سوالتون هم بله نقشه سایت تمام لینک های موجود در سایت رو شناسایی و ایجاد میکنه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 90 با سلام اگر من مطالب سایتم تغییر کنه و دیگه لینکش در نقشه سایت نباشه دوباره باید برم توی اون سایت و نقشه سایت بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما میتونید از افزونه نقشه سایت استفاده کنید و این افزونه خودکار اینکار رو برای شما انجام میده نقشه سایت در جومینا هم به صورت فارسی ارائه شده. شما اگه لینک هاتون تغییر میکنه باید نقشه سایت شما هم به روز بشه حالا با افزونه یا با همون سایتی که معرفی کردم به صورت دستی انجام بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در تیر 90 با سلام شما گفته بودید که بدون www لینک سایتمو توی گوگل وبمستر قرار دهم ، اگر من دامین سایتمو قفل کنم برای ایندکس سایت در گوگل مشکلی پیش نمیاد ؟ از راهنمایی تون ممنون می شوم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 90 با سلام در ظاهر شاید بوجود بیاد ! ولی نه بهتر هم میشه . قبلا در این باره مقاله ی در فروم قرار دادم مطلعه کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام آقای امیر حسین ، شما سایت xml-sitemaps.com رو معرفی کردید ، ازتون ممنونم فقط ی نکته ای : این سایت فقط 500 لینک میسازه شما سایت دیگه ای سراغ دارین که بیشتر بسازه و رایگان باشه ؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من سوالی قیلی رو یک هفته پیش پرسیدم ، کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز اگه سئوال شما جواب داشته باشه دوستان میدن نخیر سایتی که رایگان اینکارو انجام بده وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام ببخشید من پست شما رو ندیدم طبق گفته آقای دفاعی معمولا سایت های رایگان محدودیت دارن شما میتونید از افزونه ها و یا برنامه های موجود برای اینکار استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام با تشکر چه برنامه ای اسمش چیه ؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر