mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 مثلا یه آگهی توی 20 روز آینده منقضی بشه و یه آگهی دیگه توی 3 ماهه دیگه .سلام من این سیستم رو راه اندازی کردم در عکس زیر در مقابل موقعیت نمایش کلمه قیمت رو چطو میتونم حذف کنم سلام برای حذف کلمه قیمت به فایل زبان مدیریت کامپوننت برین و تو خط 166 حذفش کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sesharifian 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام تو اين نسخه امكان حذف كپي رايت وجود نداره البته جناب پردل فکر کنم باید به این پست یک متمم اضافه کنید. چون من موفق شدم کپی رایت رو حذف کنم. یک دنیا ممنون از کمک هاتون فقط یه سوال دیگه چطور مشه Classifield Ads by AdsManager رو از صفحه حذف کرد چون تو صفحه اصلی هم اومده کلا می خوام که حذف بشه بازم ممنون اگه مایل بودین پ.خ بدین راهنماییتون کنم. سلام. خسته نباشید. ممنون از کمک و راهنمایی. واقعا سیستم کارآمدیه. فقط اگر ممکنه همین طور که دوست گرامی گفتن که میتونن کپی رایت رو حذف کنند. راهنماییش رو بزارن دیگه فکر نکنم چیزی کم داشته باشه.سلام. در رابطه با کپی رایت یه ذره تو فایلها گشتم و تونستم غیر فعالش کنم. آموزشش رو میزارم امیدوارم مشکلی پیش نیاد و دوستان دلخور نشن. واسه غیر فعال کردن Classifield Ads by AdsManager از انتهای صفحه به آدرس: [/code] your_domain\components\com_adsmanager\helpers از داخل پوشه فایل general.php انتخاب کنند.خط 74 عبارت:[/php]/*TAG*/echo ' Classifield Ads by AdsManager';[php]در ابتدای آن یک اسلش یا / اضافه کنید همانند:[/php]//*TAG*/echo ' Classifield Ads by AdsManager';[php]امیدوارم بدردتون بخوره دوستان ناراحت و دلخور نشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام متاسفانه گزینه ای دیده نمیشه که بتونیم هر آگهی رو به صورت جداگانه در تاریخ مورد نظر منقضی کنیم آیا چنین امکانی هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 فكر ميكنين اين كار منطقيه؟! اگه سايتتون چندصد يا چند هزار آگهي ثبت شده داشته باشه، چجوري ميخواين تك تك منقضيشون كنين؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sesharifian 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام. در رابطه با کپی رایت یه ذره تو فایلها گشتم و تونستم غیر فعالش کنم. آموزشش رو میزارم امیدوارم مشکلی پیش نیاد و دوستان دلخور نشن. واسه غیر فعال کردن Classifield Ads by AdsManager از انتهای صفحه به آدرس: your_domain\components\com_adsmanager\helpers از داخل پوشه فایل general.php انتخاب کنند. خط 74 عبارت: /*TAG*/echo 'Classifield Ads by AdsManager'; در ابتدای آن یک اسلش یا / اضافه کنید همانند: //*TAG*/echo 'Classifield Ads by AdsManager'; امیدوارم بدردتون بخوره دوستان ناراحت و دلخور نشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 مجتبی جان مثلا 20 تومان میگیری تا یه آگهی دو ماه دیگه منقضی بشه در یه تاریخ گزینه انقضا در تاریخ مورد نظر به صورت اتوماتیک خیلی بدرد میخوره اینطوری میشه بر اساس هزینه های پرداخت شده مدت زمان آگهی رو تعیین نمودحالا تصور کن 1000 اگهی داری که هرکدوم باید در تاریخ های خاصی منقضی بشن اگه این کار اتوماتیک نباشه و قابل تغییر نباشه چه اتفاقی میفته بیچاره میشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 خوب جناب پردل سایت میترا برای هر آگهی یک تاریخ مشخص واسه انقضاش گذاشته تا هر کس به میزان مقدار هزینه ای که میده تبلیغ کنه آیا چنین امکانی میشه در این افزونهسلام مشکل با افزونه پرش به بالا در ads manager ببینید افزونه پرش به بالا برای اسکرول صفحه استفاده میشه تا وقتی پایین سایت هستیم با زدن شکلک صفحه به بالا منتقل بشه این کار در مطالب معمولی انجام میشه و شکلک نمایان شده و با زدن اون به بالا میره صفحه اما وقتی از کامپوننت ads manager استفاده می کنیم و برای دیدن آگهی ها به پایین میریم شکلک نمایان نمیشه چکار باید بکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام تو اين افزونه نميشه براي تك تك آگهي ها، تاريخ انقضاي مجزا تعيين كرد. اگه بخواين ميتونين به نويسنده افزونه، توماس پاپين، پيشنهاد بدين تا تو نسخه هاي آينده اضافه كنن. الان دارن رو نسخه 2.7 كار مي كنن. به اين آدرس برين: http://91.121.24.220/redmine/projects/adsmanager ثبت نام كنيد و وارد بشين. بعد تب New Issue رو باز كنين. Tracker رو New Feature انتخاب كنين و بعد هم متن پيشنهادتون رو بنويسين. تو همون تب ميتونين باگ هايي رو هم كه از افزونه پيدا كردين، گزارش بدين. همچنين از تب Repository مي تونين آخرين تغييرات افزونه رو دنبال كنين. در مورد افزونه پرش به بالا هم نظري ندارم. اين رو هم ميتونين به عنوان يك مشكل همونجا مطرح كنين تا بهتون جواب بدن (از طريق انجمنشون هم ميتونين پيگيري كنين: http://forum.joomprod.com/) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام. آقای پردل با تشکر از زحمات حضرتعالی در پیشنمایشی که شما معرفی کردهاید احتمالا از جوملا 1.5 استفاده شده است. در یکی از تاپیکها / در این پست / سوالی مطرح شده که بدون پاسخ مانده است. سوال این است که چرا در جوملا 1.6 و 1.7 قسمت کاربری با وجود اینکه فایلهای زبان درست نصب شدهاند همچنان انگلیسی است؟ چنانچه در این مورد توضیحاتی ارائه بفرمائید متشکر و ممنون خواهم شد. سلام من روي جوملا 1.6 و 1.7 نصب نكردم. امشب اگه فرصت كنم، تستش مي كنم آقا تست جواب نداد؟ آیا مشکل این افزونه حل شدنیاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 سلام آخرين نسخه رو از تاپيك زير دريافت كنين. نبايد مشكلي داشته باشه: http://forum.joomina.ir/thread-6211.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام آخرين نسخه رو از تاپيك زير دريافت كنين. نبايد مشكلي داشته باشه: http://forum.joomina.ir/thread-6211.html سلام. با تشکر باید عرض کنم که مشکل همچنان پا برجاست. یعنی اینکه این افزونه در نسخههای جدید لااقل برای فارسی زبانان کارآیی ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 سلام اين افزونه را يك بار نصب و از جوملا حذف كردم در حال مجددا ي خواهم كامپوننت را نصب كنم ولي خطا زير را مي دهد منو دیگری با همین نام وجود دارد ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی افزونه بصورت كامل از سيستم حذف شده كليه جدول موجود در ديتابيس مربوط به اين افرونه به همراه فايل ها آن ولي در زمان نصب خطا بالا مي دهد و منو در مديريت كاموننت ها ساخته نمي شود ولي افزونه نصب شده است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام هنگام حذف جداول افزونه در دیتابیس ، جداول menu_# و menu_types_# را هم بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بررسي شد جدول Menu_types ( شامل منو كاربري . منو پايين و منو بالا) جدول Menu هم ركوردي مربوط به اين افزونه نبود مشكل همچنان باقي است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 مشكل حل شد اما يك موضوع ديگر بعد از نصب و ساخت منو افزونه در نمايش اگهي يك خطا مي دهد function tableOrdering( order, dir, task ) { var form = document.adminForm; form.filter_order.value = order; form.filter_order_Dir.value = dir; document.adminForm.submit( task ); } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorena2000 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من می خوام از كامپوننت مديريت آگهي تو سایتم استفاده کنم اما می خوام این بخش هایی که توی عکس زیر با کادر قرمز مشخص کردم حذف بشند یا اینکه فقط مدیر سایت بتونه استفاده کنه من هر چی گشتم تو بخشهای کامپوننت چیزی پیدا نکردم . کنید . منظورم این هست که مثلا کاربر معمولی نتونه خودش پیام یا آگهی ثبت کنه مگر اینکه مجوز داده بشه بهش . ممنون می شم اگر راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sky2 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت دوستان امکانش هست این کامپوننت را با یک سیستم پرداخت لینک کرد که هر کس مایل به ارسال آگهی باشه ماهیانه هزینه ای رو پرداخت کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 درود بله میشه من تا به حال پلاگینش رو ندیدم ولی می تونید با گروه برنامه نویس صحبت کنید و براتون طراحی ساخته بشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر