RISK 2 ارسال شده در تیر 89 *ATutor 2.0 Released* منظور از آموزش مجازی و الکترونیکی یا E-Learning بهطور کلی بهرهگیری از سیستمهای الکترونیکی مثل کامپیوتر ، اینترنت ، دیسکهای چندرسانهای ، نشریه های الکترونیکی و خبرنامه های مجازی و نظایر اینهاست که با هدف کاستن از رفت و آمدها و صرفهجویی در وقت و هزینه و در ضمن یادگیری بهتر و آسانتر صورت میگیرد. سیستمهایی که تحت E-learning قرار میگیرند بسیار متنوع هستند. این سیستمها گاهی میتوانند جایگزین کلاسهای حضوری هم باشند. در عین حال برای افراد سختکوش و علاقهمند میتواند مکمل کتاب و کلاس باشد. در یک جمله میتوان گفت: E-Learning آوردن یادگیری برای مردم است بهجای آوردن مردم برای یادگیری. در یادگیری الکترونیکی غیر از اینترنت، دیسکهای آموزشی، ویدئوهای آموزشی و همچنین ماهواره استفاده میشود. این نوع از آموزش دارای مزایای فراوانی نسبت به آموزشهای سنتی است که در ذیل به اهم آنها اشاره میگردد : مزایای آموزش مجازی: امکان یادگیری در هر زمان و در هر مکان جغرافیایی که استفاده از ابزار الکترونیکی مورد نظر ممکن باشد قرارگیری دانش و اطلاعات جدید و بروز شده در اختیار عموم علاقمندان امکان تحصیل در رشتههای تحصیلی مختلف و یادگیری بیش از یک رشته و تخصص عدم نیاز به اتلاف وقت در اثر رفت و آمد و عدم اجبار به حضور در کلاسهای درسنوع و سرعت یادگیری بسته به نظر خود یادگیرنده می باشد . در آموزش الکترونیکی هر کس می تواند نسبت به ظرفیت و توانایی خود در بلند مدت و یا کوتاه مدت به بهترین نحو مطالب مورد انتظار را فرا گیرد. Atutor یک اسکریپت متن باز و رایگان جهت راه اندازی مدارس اینترنتی آنلاین (مجازی) می باشد! شما با استفاده از این سیستم میتوانید سایت آموزش از طریق اینترنت راه اندازی نمائید و به مدیریت مطالب, دانش آموزان و غیره… بپردازید! این اسکریپت دارای امکانات فراوانی می باشد که فارسی بودن این سیستم , خود یک امتیاز برای انتخاب این اسکریپت می باشد! - دارای چند زبان مختلف از جمله زبان فارسی! - کنترل پنل مدیریت قوی - سیستم نظر سنجی - سیستم تالار گفتگو - قابلیت تایید کردن کاربران پس از عضویت - قابلیت تعیین سطح دسترسی برای هر کابری - سیستم وبلاگ - سیستم عضو گیری - قابلیت جستجو در بین دروس - اختصاص یک پروفایل به هر کاربر - و امکانات بی شمار ديگري كه در نسخه جديد آن گنجانده شده است … تاريخ انتشار نسخه 2 = July 6, 2010 آموزش فارسي به دليل تحريم ، براي استارت دانلود از وي پي ان يا فيلتر شكن استفاده كنيد و پيشنهاد ميكنم از برنامه دانلود IDM استفاده كنيد و براي ادامه دانلود وي پي ان يا فيلتر شكن نياز نيست از سايت sourceforge.net لينك جومينا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 لینک دانلود خرابه امیر علی جان ممنون از مجید قنادیان اینم لینک دانلود در جومینا نمی دونم تا کی این تحریم ها ادامه داره ولی واقعا شبیه به یک بچه بازی شده امید وارم تموم بشه هر چه زود تر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در تیر 89 لینک خراب نیست سایت http://sourceforge.net/ ایران را تحریم کرده و به کاربران ایرانی اجازه دانلود فایل از سرورش را نمیدهد برای دانلود نیاز به وي پي ان يا فيلتر شكن دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eemanmilad 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان لطفا می شه بگید چطوری فارسی ساز رو نصب کنم سایت رسمی نرم افزار http://atutor.ca نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 فارسی بودن این سیستم ' date=' خود یک امتیاز برای انتخاب این اسکریپت می باشد! [/quote'] سلام. من نصب کردم انگلیسیه. چطوری باید فارسیش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در مهر 90 سلام میشه طرز نصب را توضیح بدید من آنجایی که موقع نصب رمز دیتابیس را میخواهد باید چه کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parham shakib 0 ارسال شده در مهر 90 سلام لینک دانلود از جومینا خرابه اگه امکان داره اصلاح کنید ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر