علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 90 سلام در بالای سایتم این پیام نشان داده میشه Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /home/parsir/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 223 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /home/parsir/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 223 من کش را پاک کردم و باز هم رفع نشد فایل را جایگزین کردم و باز هم نتیجه نگرفتم لطفاً راهنماییم کنین :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا دیتابیستون رو repaire کنید اگر حل نشد با ادمین سرورتون تماس و مشکل رو گزارش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در تیر 90 دقیقاً چطور میتونم این کار را انجام بدهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 ابتدا از طریق کنترل پنل هاستتون به قسمت phpmyadmin برید و بعد دیتابیس جوملاتون که این پیام رو درش می بنید رو باز کنید و از پائین صفحه روی check all کلیک کنید تا تمامی جداول انتخاب بشن و بعد از پنجره کشویی روبروی check all گزینه repaire table رو بزنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر