modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 نامه های که من از طریق info@yoursite.com دریافت میکنم اگر فارسی نوشته بشوند خوانده نمیشود وبه جای حروف علامت ؟ دیده میشود هر کجا هم که گشتم تا فارسیش کنم پیدا نکردم جوملای من 1.5.23 و کنترل پنل من پلیسکه چاره کار چیه دوستان محترم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این مشکل رو فقط با تماسهایی دارید که از طریق سیستم جوملا براتون ارسال می شه یا کلی هست!؟ با ادمین سرورتون هم یک تماس بگیرید و این مشکل رو گزارش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modir5000 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیزم من اصلا از طریق جوملای سایتم نامه دریافت نمیکنم - نامه های که از طریق یه ایمیل دیگه برای خودم میفرستم رو نمیتونم بخونم تازه وقتی بطور ازمایشی نامه ای از طرف سایتم برای info میفرستم نامه برای من نمیاد ولی وقتی پایین جدول علامت تیک رو میزنم که یه نسخه هم برای من بفرست به ادرسی که در جدول مینویسم میفرسته یه کپی رو در هر حال موندیم گیج در پناه حق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با ادمین سروتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر