asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 با سلام این قالب رو امروز تمومش کردم تقدیم می کنم خدمت تمامی دوستان اسم قالب پروانه است این قالب علاوه بر ستون های چپ و راست دارای موقیعیت های و ,,user5 , user4, user3, alert bottom3, bottom2, bottom1, banner6, banner5, banner4 , banner3, banner2, banner1, ,breadcrumb ,top3 top2,top1 ,user8, user7,syndicate البته از آموزش های آقای تهرانی خیلی استفاده کردم برای ایجاد موقعیت جدید مخصوصا alert خدمت دوست خوبم ahmad19 هم عرض کنم همون طور که در دمو می بینید بالای مطالب یه موقعیت گزاشتم که می تونی به عنوان پست ثابت برای آگهی ازش استفاده کنی بی صبرانه منتظر انتقادات سازنده شما دوستان هستم دمو قالب دانلود قالب قالب جدید است و ویرایش شده (با راهنمایی های اساتید ) و تمامی نکات ذکر شده اعمال گردید 1.تغییر فونت ها 2.راست آوردن آیکون در منو ها با تشکر از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در تیر 89 سلام خسته نباشيد بك گراند بدنه اصلي رو سفيد ميكرديد بهتر نميشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 سلام خسته نباشید موارد 1- در فایل tamplate.css سرچ کنید font-family: وجایگزین کنید با font-family:tahoma, 2- بعد تک تک اندازه فونت ها را تغییر بدید بقیش خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام دوست عزیز قالبت قشنگ شده البته مواردی که دوستان فرمودن رو هم انجان بدید بهتر هم خواهشد . موردی که من دیدم با اینکه اینو چندین بار به دئستان عزیز که قالب طراحی یا فارسی می کنند گفتم و باز هیچ کش دقت نمیکنه ونم اینکه: در منو اصلی جلو هر یک از منوهات( لینکها) یک عکس قرار داره که باید ابتدا اونو تو یک نرم افزار گرافیکی مثل فتوشاپ برعکسش کنید و بعد اونو به سمت راست منوهات انتقال بدید ( از طریق CSS) موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrezaman 2 ارسال شده در تیر 89 با سلام semac جان ممنون از توجه تون چشم انجام میدم اگه خوب شد تغییر میدم امیر جان ممنون از تذکرت اندازه فونت ها رو چه سایزی بزارم؟ سعید شمسی عزیز که من همیشه ارادت دارم خدمتت من با فتوشاپ برگردوندم ولی چی جوری و در کجای کد دست بزنم می ره سمت راست؟ از تمام دوستان ممنونم بابت راهنمایی هاشون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 داداش من من بهت می گم از کجا اون رو به سمت راست یعنی پشت منو ببری البته این کار رو خیلی بهتر می تونی با افزونه های فایر فاکس و اپرا انجام بدی ولی من ون همه رو در آرتیستر انجام می دم فقط یکی از این حرک ها رو نمی شه با آرتیستر انجام داد این هست که شما باید در ماژول های آخرین اخبار و غیره رو به این تغییر بدید در فایل css فایل تمپلت البته من در فایل های خودم بهت ادرس می دم در فایل ها ی همه ی آرتیستر ها این جوری هست فقط عدد فرق می کند { background-image: url('../images/postbullets.png'); background-repeat: no-repeat; padding-left: 13px; } رو به { background-image: url('../images/postbullets.png'); background-position:right center; background-repeat: no-repeat; padding-right: 13px; } تغییر بدی و در همین فایل دو باره این خط رو پیدا کن /* Polls */ .pollstableborder { margin-top: 8px; } .pollstableborder td { text-align: left; } رو به /* Polls */ .pollstableborder { margin-top: 8px; } .pollstableborder td { text-align: right; } تبدیل کن تا نظر سنجی نیز راست چین بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام برای اینکار کد زیر رو که در خط 801 فایل template.css قرار داره .art-BlockContent-body ul li { font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif; font-size: 12px; text-align: right; line-height: 125%; line-height: 1.25em; padding: 0px 0 0px 18px; background-image: url('../images/BlockContentBullets.png'); background-repeat: no-repeat; } رو به شکل کد زیز تغییر دهید: .art-BlockContent-body ul li { background-image:url("../images/BlockContentBullets.png"); background-position:right center; background-repeat:no-repeat; font-family:Tahoma,Arial,Helvetica,Sans-Serif; font-size:12px; line-height:20px; padding: 0px 18px 0px 0; text-align:right; } در مورد فونت ساز هم باید بگم به نظر من 11 px -12 خوبند ( 11.5 خوبتر ) حتما موردی که جناب تهرانی فرمودند رو اجرا کنید . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر