a-r-s 1 ارسال شده در تیر 90 سلام من جدیدن دیگه دارم از جومینا 1.6 ستفاده میکنم اما با کمبود ماژول مواجه شدم الان نیاز شدید به ماژول پشرفت پروژه دام نسخه تو سایت نصب کردم اما قسمت تنظیمات نمایش داده نمیشه چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شاید نسخه ای که نصب کردید با جوملا 1.6 سازگار نباشه... این رو تست کنید: http://www.forums.parsjoom.com/showthread.php?tid=995 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در تیر 90 سلام ماژولی که گفتیدو نصب کردم اما موقع نمایش سایت اصلا سایت بلا نمیاد و این پیغامو میده Warning: require_once(/home/rgmcocom/public_html/joomina/modules/mod_progressbar/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/rgmcocom/public_html/joomina/modules/mod_progressbar/mod_progressbar.php on line 19 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/rgmcocom/public_html/joomina/modules/mod_progressbar/helper.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rgmcocom/public_html/joomina/modules/mod_progressbar/mod_progressbar.php on line 19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 ماژول پیشرفت پروژه جدید که در جومینا قرار داده شده استفاده کنید البته برای 1.5 نوشته شده ولی دیدم که روی 1.6 هم استفاده کردند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در تیر 90 سلام من ماژول جدید که نمونش تو خود سایت جومینا استفاده میشه رو هم قرار دادم اما قسمت تنظیماتش نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 فایل xml این ماژول باید برای 1.6 بهینه بشه که در هفته آتی آپدیت این ماژول را قرار خواهم داد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در تیر 90 ممنون واقعا ممنونتونم منتظر میمونم چون بهش خیلی نیاز دارم در ضمن همه بهم میگن اشتباه کردی 1.6 نصب کردی چون چیزی از عمرش نمونده وو نیومده میره وماژولی براش به اندازه 1.5 فارسی نمیشه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 90 ممنون واقعا ممنونتونم منتظر میمونم چون بهش خیلی نیاز دارم در ضمن همه بهم میگن اشتباه کردی 1.6 نصب کردی چون چیزی از عمرش نمونده وو نیومده میره وماژولی براش به اندازه 1.5 فارسی نمیشه درسته؟ نه درست نیست . جوملا 1.7 از نظر ساختار همانند جوملا 1.6 است و تمامی ماژول های 1.6 روی آن هم نصب میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در تیر 90 سلام به دوستان پس جی شده ماژول پیشرفت پروژه قرار بود بهینه بشه خواهش می کنم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در تیر 90 سلام آقای رضایی من منتظر قول شمام هنوز که اون ماژول بای 1.6 بهینه کنید ازتون خواهش میکنم ایا لازم هست که مبلغی رو پرداخت کنم ؟ من به این ماژول نیاز دارم خواهش میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a-r-s 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام چرا اینجا کسی کمک نمیکنه دوستان الان تو سایت جومینا باز نسخه از ماژول پیشرفت پروژه گزاشته شده با شورو هیجان رفتم واسه دانلود اما اینم واسه 1.5 پس من چیکار کنم تو رو خدا راهنایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز این ماژول برای جوملا 1.5 نوشته شده و اگه شما واقعا نیاز دارید از طریق پیام خصوصی با آقای رضایی تماس بگیرید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 91 سلام چرا اینجا کسی کمک نمیکنه دوستان الان تو سایت جومینا باز نسخه از ماژول پیشرفت پروژه گزاشته شده با شورو هیجان رفتم واسه دانلود اما اینم واسه 1.5 پس من چیکار کنم تو رو خدا راهنایی کنید http://forum.joomina.ir/thread-5772-post-96384.html#pid96384 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر