kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام من میخواهم در کل صفحه اصلی را حذف نماییم تا چیزی در صفحه اصلی ثبت نشود آیا این گونه میتوان جوملا را تنظیم کرد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام شما یا مطالبت رو نمایش در صفحه اصلی نزن یا از صفحات اینترو استفاده کن موفق و شاد باشی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم این قالب رو امتحان کنی همین چیزیه که می خوای http://forum.joomina.ir/thread-4413.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 اگر موقعيت هاي قالب شما شزطي باشد به صورتي كه در صورت نبود ماژول يا محتوا در اون موقعيت نمايش داده نشود ميتوانيد به راحتي اين كار را انجام دهيد مانند قالبي كه دوست عزيزمون به شما معرفي كردند البته من تست نكردم ولي در دمو اينگونه مشخص مينمود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر