kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 سلام من این ماژول رو میخوام هر کی داره به من خبر بده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 اين ماژول رايگان است و از ادرس زير ميتونيد دانلود كنيد البته بايد در سايت سازنده ثبت نام كنيد! نسخه قديميش هم فكر ميكنم توسط گروه هاي ديگر ترجمه شده باشد! http://www.hotjoomlatemplates.com/free-joomla-extensions/20-hot-image-slider-free-jquery-image-slider در ضمن لطفا درخواست هاي خود را در انجمن درخواست ها مطرح كنيد! تاپيك منتقل شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در تیر 90 دوباره سلام و تشکر من نصب کردم ولی مسیر تصویری که دادم عکس ها را نشان نمیدهد و فقط یک سری شماره و نوشته میآید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 بايد تنظيمات افزونه را نگاه كنيد و مسير تصاوير را درست وارد كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در تیر 90 1- مسیر عکس ها را درست وارد کنید. 2- بعضی از ورژن های این افزونه با ie مشکل دارن.به این هم حواستون باشه.چون عکس رو یه جا دیگه پرت می کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر