roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من این افزونه رو نصب کردم و می خواستم که برای هر مطلب دلخواه در زیر آن یک قسمت باشه که دوستان نظرات و پیشنهادات رو بدند. چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام شما توسط این الحاق می تونید مجموعه هایی رو بسازید و در اون موارد از کاربران پیشنهاد بگیرید... برای امکان دادن به کاربر جهت درج نظراتشون برای مطالب سایت باید شما از الحاقات مختص نظر دهی استفاده کنید که قبلا در این مورد (برای جوملا 1.6) در انجمن بحث شده... یکی از تاپیک ها: http://forum.joomina.ir/thread-2830.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در مرداد 90 سلام بر دوستان خوب جومینا من این افزونه خوب رو نصب کردم . اما در در ارسال پیشنهاد مشکل دارم !! وقتی متن مورد نظر رو وارد می کنی و گزینه ارسال رو میزنی شروع به ارسال میکنه اما هیچ وقت لودینگش تموم نمیشه و ارسال نمیشه ! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه بررسی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در مرداد 90 متاسفانه روی لوکاله ! ببینید وقتی روی گزینه ارسال کلیک میکنید زیرش یک تصویر نشون میده که تصویر لود شدنه و عبارت "ارسال پيشنهاد..." می نویسه . اما هر چه قدر صبر می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 احتمال داره این افزونه در لوکال نصب نشه شما باید در هاست اون رو تست کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام روي لوكال مشكلي نداره. بايد مشكل از جاي ديگه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در مرداد 90 من چند بار این افزونه رو حذف کردم و دوباره نصب کردم . حتی فایل نصبی رو هم دوباره از جای دیگه ای دانلود کردم . اما نمی دونم چرا اینطوری میشه !! این پیام ارسال پیشنهاد میاد ... و هیچ وقت ارسال نمیشه و همینطور ادامه داره !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در مرداد 90 روی وب سایت قرار دادیم ببینید شاید بفهمین مشکل کجاست http://www.pooyasteel.com/fa/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7/%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.html کلا درست کار نمی کنه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر