mk21 56 ارسال شده در تیر 90 با سلام به همه عزیزان سایت باحال جومینا من زیاد php , css وارد نیستم میخوام توی قالب سایتم به جای هدر عکسم یک موقعیت ماژول اسلاید به همون اندازه هدرم که در بالای قرار داره معرفی کنم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه ممنون اینم ادرس سایتم www.pcpadideh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام اگه میخوای هیدر قالب بمونه که هیچ اگر نه باید اول تگ های مربوط به هیدر قالب رو پاک کنی بعد این کد رو در جای دلخواه وارد کنی حالا باید فایل xml قالب رو ویرایش کنی و این کد رو بهش ضافه کنی [left][code]slider [/left] بسیار خوب کار تموم شد حالا فقط باید موقعیتی اسلایدر را در بخش ویرایش ماژول ها همین موقعیتی که ایجاد کردی قرار بدی موفق باشی[font=tahoma][/font][hr] برای پاک کردن هیدر باید این کد ها رو حذف کنی : [align=LEFT][code] < div id = "joominahaeader-01" > div > < div id = "joominahaeader-02" > div > < div id = "joominahaeader-03" > div > < div id = "joominahaeader-04" > div > < div id = "joominahaeader-05" > div > < div id = "joominahaeader-06" > div > < div id = "joominahaeader-07" > div > < div id = "joominahaeader-08" > div > < div id = "joominahaeader-09" > div > < div id = "joominahaeader-10" > div > < div id = "joominahaeader-11" > div > < div id = "joominahaeader-12" > div > < div id = "joominahaeader-13" > div > < div id = "joominahaeader-14" > div > < div id = "joominahaeader-15" > div > < div id = "joominahaeader-16" > div > < div id = "joominahaeader-17" > div > < div id = "joominahaeader-18" > div > < div id = "joominahaeader-19" > div > < div id = "joominahaeader-20" > div > < div id = "joominahaeader-21" > div > < div id = "joominahaeader-22" > div > < div id = "joominahaeader-23" > div > < div id = "joominahaeader-24" > div > < div id = "joominahaeader-25" > div > < div id = "joominahaeader-26" > div > < div id = "joominahaeader-27" > div > < div id = "joominahaeader-28" > div > < div id = "joominahaeader-29" > div > < div id = "joominahaeader-30" > div > < div id = "joominahaeader-31" > div > < div id = "joominahaeader-32" > div > < div id = "joominahaeader-33" > div > < div id = "joominahaeader-34" > div > < div id = "joominahaeader-35" > div > < div id = "joominahaeader-36" > div > < div id = "joominahaeader-37" > div > < div id = "joominahaeader-38" > div > < div id = "joominahaeader-39" > div > < div id = "joominahaeader-40" > div > < div id = "joominahaeader-41" > div > < div id = "joominahaeader-42" > div > < div id = "joominahaeader-43" > div > < div id = "joominahaeader-44" > div > < div id = "joominahaeader-45" > div > < div id = "joominahaeader-46" > div > < div id = "joominahaeader-47" > div > < div id = "joominahaeader-48" > div > < div id = "joominahaeader-49" > div > < div id = "joominahaeader-50" > div > < div id = "joominahaeader-51" > div > [align=RIGHT]بهتره موقعیت جدید اسلایدر رو هم اگه دوست داری جای هیدر باشه در تک div زیر قرار بدی [align=LEFT] < div id = "joominaheaderbox" > div > [/align][/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 سلام اگه میخوای هیدر قالب بمونه که هیچ اگر نه باید اول تگ های مربوط به هیدر قالب رو پاک کنی بعد این کد رو در جای دلخواه وارد کنی حالا باید فایل xml قالب رو ویرایش کنی و این کد رو بهش ضافه کنی [left][code]slider [/left] بسیار خوب کار تموم شد حالا فقط باید موقعیتی اسلایدر را در بخش ویرایش ماژول ها همین موقعیتی که ایجاد کردی قرار بدیموفق باشیسلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما من واقعا از این چیزایی که گفتی سر در نمیارم چند بارم سعی کردم انجام بدم که به کل قالبم بهم ریختحدود 20 روزه به دنبال حل این مسئله تو این سایت و اون سایت سر در گم شدم هیچ کجا جواب نگرفتم جز اینجااگه اشکالی نداره و زحمتی نیست خود شما این کار و برام انجام میدید ممنون میشماینم لینک دانلود قالب تو رو خدا کمکم کنیدلطفا اگه درست کردید به این مایل برام بفرستید info@pcpadideh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز من موقعیت جدید رو واستون ایجاد کردم اما تنظیمات موقعیت جدید رو بر اساس یه اسلایدری که رو سیستمم داشتم انجام دادم که واستون تو فایل ضمیمه گذاشتم فقط بعد از نصب قالب ماژول اسلایدر رو نصب کنید و در بخش ویرایش ماژول موقعیت رو روی slider قرار بدید بازم مشکل داشتی ما در خدمتت هستیم اینم لینک دانلود قالب اصلاح شده + اسلایدر مربوطه http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13093771271.zip موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارم واقعا دستت درد نکنه یه سوال دیگه ایا به جای اون اسلاید شو میتونم از اسلاید شوهای دیگری هم استفاده کنم یا از تب ساز ها؟؟؟؟؟ اگه اره پیشنهاد شما چیست ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 خواهش میکنم آره می تونی بذاری مشکلی نیست من تو خونه همون اسلایدر رو داشتم و با همون قالب رو تنظیم کردم من پیشنهاد می کنم اون بالا یا یه هیدر خوب بذار یا یه اسلایدر و زیرش تب بازم هر جور خودت دلت می خواد موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر