newman 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من بواسطه دوستم با این سایت آشنا شدم و اینکه سایت بسیار خوب و فعالی دارید. دوستان من می خوام یه سایت تاسیس کنم واسه شعرا. بیوگرافی هر شاعر رو بنویسم و با یه سری فیلد مثل : سن ،نام مستعار ،کتاب ها و... و می خوام قابلیت multisearch (مثلا بر اساس سن و کتاب) رو داشته باشه. به نظر شما از چه کامپوننتی استفاده کنم؟(پولی هم باشه مشکلی ندارم) به نظرم از کامپوننت های دوستیابی میشه استفاده کرد ولی کمی سخته و پیچیده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز به جمع کاربران جومینا خوش آمدید قبل از هر چیزی ابتدا جوملای مورد نظر خودتون را نصب کنید و بعد یکی یکی قسمت های مورد نظر خود را اضافه کنید و در صورت وجود مشکل در انجمن مطرح نمایید در ضمن برای دیدن قالب ها و افزونه ها و انتخاب طبق سلیقه خود به آدرس سایت جومینا مراجعه نمایید www.joomina.ir بیوگرافی هر شاعر رو بنویسم و با یه سری فیلد مثل : سن ،نام مستعار ،کتاب ها و... راجب این اطلاعی ندارم - اساتید باید جواب بدن و می خوام قابلیت multisearch (مثلا بر اساس سن و کتاب) رو داشته باشه. افزونه های از این قبلیل در سایت جومینا وجود دارد و در انجمن هم بحث شده قبلا در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در تیر 90 سلام من کامپوننت sobi2 رو پیشنهاد میدم ولی یه کم باید باش کار کنید تا دستتون بیاد اینم لینک صفحه دانلود نسخه فارسی و راهنمای نصب : http://forum.joomina.ir/thread-3539.html :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر