arash2860 11 ارسال شده در تیر 90 سلام بنده به دنبال ماژولی می گردم که به شکل زیر تصویر و تیتر خبرها رو نشون بده ... http://up.iranblog.com/images/wswrwqbni2cn7ipcmyca.jpg برای بخش " مهمترین خبرها " در سایتم استفاده کنم ... www.SedayeAbadan.ir آیا دوستان ماژولی به این شکل سراغ دارند که با فارسی و راست چین مشکلی نداشته باشد و در IE6 هم ایرادی به وجود نیاره ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام این تصویری که قرار دادید رو از کدام سایت گرفتید؟ (لینک بدید تا در صورت امکان افزونه رو شناسایی کنیم...) در ضمن شما می تونید از ماژول گلوبال نیوز هم استفاده کنید که ماژول خیلی خوبی هست و قبلا در انجمن فارسی سازی و منتشر شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 90 با سلام این تصویری که قرار دادید رو از کدام سایت گرفتید؟ (لینک بدید تا در صورت امکان افزونه رو شناسایی کنیم...) در ضمن شما می تونید از ماژول گلوبال نیوز هم استفاده کنید که ماژول خیلی خوبی هست و قبلا در انجمن فارسی سازی و منتشر شده... موفق باشید با سپاس اگر به قسمت مهمترین خبرها در سایت بنده دقت کنید دقیقا در حال حاضر دارم از ماژول گلوبال فارسی سایت جومینا استفاده می کنم ... اما با این ماژول نتونستم 3 تصویر کنار هم افقی در اون قسمت ایجاد کنم ... www.sedayeabadan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام عمرانی 1 ارسال شده در تیر 90 اسم این ماژولی که میخواهید هست Spotlight News از شرکت Shape5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام تا اونجا که خاطرم هست در گلوبال نیوز این امکان رو هم دارید که مطالب رو در چند ستون کنار هم نمایش بدید... (باید رو تنظیماتش کار کنید...) این هم لینک ماژولی که آقا پیام عزیز زحمت شناساییش رو کشیدند: http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/latest-news/10383 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 90 با هیچ کدام از ماژول های زیر نتونستم مثل تصویر ماژول فوق ایجاد کنم : mod_junewsultra_1.5 mod_thumbsup1.4rc1 mod_minifrontpage_1.2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام عمرانی 1 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز تصویری که نشون دادید دقیقا تصویر ماژولی هست که خدمتتون معرفی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام دوست عزیز همونطور که جناب فرحزادیان فرمودند تا جایی که منم یادمه در گلوبال نیوز این امکان رو هم دارید که مطالب رو در چند ستون کنار هم نمایش بدید... (باید رو تنظیماتش کار کنید...) لطفا یک سر به تنظیمات گلوبال نیوز بزنید حتی من یک سایت را دیدم که همانند تصویر شما زده بود و از گلوبال نیوز استفاده کرده بود در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز تصویری که نشون دادید دقیقا تصویر ماژولی هست که خدمتتون معرفی کردم شما درست می فرمایید بنده یه نسخه از ماژول رو پیدا کردم تست کردم mod_s5_spotlight_news اما متاسفانه نتونستم در سایتم مثل تصویر ماژول ایجاد کنم ... در حال حاضر هم از گلوبال نیوز استفاده می کنم اما هر کاری می کنم گلوبال نیوز سه ستون با تصویر افقی نمی شه ... کدوم قسمت رو باید تنظیم کنم؟این یکی بدون تصویره که سایت قطره استفاده می کنه : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 برای این تصویر فکر کنم بشه از Frontpage Slideshow استفاده کرد چون Frontpage Slideshow چندین شکل برای نمایش تصویر + متن داره در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 در مورد گلوبال نیوز باید از چند مجموعه استفاده بشه برای ستون ها در مورد thumbsup هم شما باید چیدمان افقی رو انتخاب کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در تیر 90 بالاخره با یه ماژول مناسب تقریبا به چیزی که می خواستم رسیدم ... از ماژول mod_lofarticlesscroller استفاده کردم ... در بخش " مهمترین خبرها " در سایت www.sedayeabadan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر