امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 چهار موقعیت اضافه شده است برای ویرایش لوگو وارد پوشه templatesو سپس businessv8 و سپس images شده و فایل logo.png را ویرایش نمایید. همراه این قالب یک ماژول هم عرضه شده که در پوشه Extention قرار دارد پس از نصب ماژول آن را میتوانید در موقعیت Annonce قرار دهید نمایش دمو آنلاین قالب : http://joomina.parsbox.com/?template=businessv8 همچنین هنگام نصب قالب فهرست موقعیت های قالب به نمایش در میاید که میتوانید تصویر آن را ذخیره نمایید . اسکرین شات قالب : لینک دانلود قالب : http://dl.joomina.ir/file.php?file=bca64a3cd897e1b9e44882e2db62aee5 رمز فایل فشرده : www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
davaran 0 ارسال شده در شهریور 89 از دانلود حذف شده . لطفا برای دانلود قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 اصلاح شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leila.s 0 ارسال شده در مهر 89 لینک دانلود اشکال داره هنوز! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید لینک تست شد و هیچ مشکلی ندارد! مجدد سعی کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در مهر 89 لینک مشکل نداره ولی فایلی که دانلود میشه مشکل داره و اکستراکت نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز همانطور که عرض کردم لینک مشکلی ندارد و این به این معنی هست که فایل هم بدون مشکل از حالت فشرده خارج می شه... قطعا مشکل از جانب شما هست... برنامه ای که جهت باز کردن فایلهای فشرده ازشت بهره می برید رو بررسی کنید و اگر بروز نیست بروزش کنید و یا از برنامه های دیگر بهره ببرید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در آذر 89 سلام منظور از موقعیت ها چیست و چگونه می شود تغییرش داد لطفا کامل توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام مدیریت ماژول >انتخاب ماژول مورد نظر > ویرایش > موقعیت ها از این قسمت میتونید موقعیت های ماژولها رو تغییر دهد و از طریق این آدرس میتونید موقعیت های قالبتون رو ببینید http://www.refagat.ir/?tp=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 این قالب را میشه برای جوملا 1.5 استفاده کرد لطفا توضیح بدید :huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز اگه کمی دقت کنید متوجه میشید که این بخش مربوط به قالبهای جوملا 1.5 هست .... پس این سوال تو این بخش ...!!! بله ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز اگه کمی دقت کنید متوجه میشید که این بخش مربوط به قالبهای جوملا 1.5 هست .... پس این سوال تو این بخش ...!!! بله ! یا حق ممنون دوست عزیز می دونم این بخش قالبهای جولا 1.5 هست ولی من منظورم این بود که بدون مشکل کار می کنه یا نه ؟؟ ارادت مند : امیر حاجیان ---------------------------------------------------------- بر قامت دلربای مهدی صلوات اللهم عجل لولیک الفرج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود خیر این قالب با جوملا 1.6 کار نمیکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 این قالب را میشه برای جوملا 1.5 استفاده کرد لطفا توضیح بدید :huh: با سلام امیر جان دوستمون منظورش سازگاری با 1.5 هست نه 1.6... بله ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من هر قالب معرفی شده در سایت رو نصب میکنم اصلا شبیه عکس های گذاشته شده از قالب نمیشه .مثلا منو سمت چپ هست و منو ها معمولی هستن مثل عکس های ارائه شده گرافیکی نیستن . باید چه کار کرد تا قالب مثل خود عکس بشه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من هر قالب معرفی شده در سایت رو نصب میکنم اصلا شبیه عکس های گذاشته شده از قالب نمیشه .مثلا منو سمت چپ هست و منو ها معمولی هستن مثل عکس های ارائه شده گرافیکی نیستن . باید چه کار کرد تا قالب مثل خود عکس بشه؟ با تشکر دوست عزیز این قالب با آرتیستر طراحی شده و در آرتیستر برای منوی vmenu از پسوند کلاس ماژول art-vmenu استفاده میکنن.پس اگر پسوند کلاس ماژول منوی مورد نظرتان را art-vmeniu قرار بدین مثل عکس ارائه شده میشه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر