roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من یک ماژول برای نشان دادن اخبار به صورت اسکرول نصب کردم که اسمش (SP News Highlighter) می باشد. تو قسمت تنظیمات وقتی رنگ لینک ها رو تغییر می دم هیچ اتفاقی نمی افته ولی قشمت های دیگر رو که تغییر می دم اون تنظیمات اعمال می شه. لطفا دوستان کمک کنند. با سپاس از شما روستا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام خواهشا یک دمو - عکس یا آدرس سایت خودتون را بزارید تا بتونیم راهنمایی کنیم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 سلام خدمت شما البته هنوز سایت راه نیفتاده و تو مراحل فنی می باشد. تو قسمت بالا سایت که نوشته اخبار فوری که رنگ متن آبی می باشد که می خوام سیه یا سفید بشه. .................................... ضمیمه ها: آدرس سایت:8bandi.com عکس قسمت مدیریت ماژول:http://s1.picofile.com/file/6874489934/8bandi.bmpلطفا اگه می شه سریع جواب بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 90 باسلام دوست عزیز به این مسیر برو : template/joominanews/css و فایل template.css را باز کن . در خط 19 عبارت color: #0066CC میباشد . برای رنگ مشکی به جای 0066CC# از 000000# استفاده کن برای رنگ سفید به جای 0066CC# از FFFFFF# استفاده کن اگه غیر از سیاه یا سفید خواستی از رنگ دیگه ای استفاده کنی باید از کد رنگ خودش استفاده کنی . موفق باشید . یا حق :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 باسلام دوست عزیز به این مسیر برو : template/joominanews/css و فایل template.css را باز کن . در خط 19 عبارت color: #0066CC میباشد . برای رنگ مشکی به جای 0066CC# از 000000# استفاده کن برای رنگ سفید به جای 0066CC# از FFFFFF# استفاده کن اگه غیر از سیاه یا سفید خواستی از رنگ دیگه ای استفاده کنی باید از کد رنگ خودش استفاده کنی . موفق باشید . یا حق :shy: ......................................................... سلام خدمت شما دوست عزیز اون خطی که شما گفته بودید مربوط به کل سایت می باشد و لینک های کل سایت را سیاه یا سفید می کند. من می خواستم فقط همین قسمت بالا لینک ها سفید یا سیاه بشه. برای این کار به دایوی که ماژول در آن قرار داشت رفتم و رنگ لین ها رو عوض کردم(خط 204) اما باز هم رنگ لینک ها همان رنگی است که برای همه لینک ها در خط19 در نظر گرفته شده. با سپاس روستا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز این کار رو باید بر روی سی اس اس این ماژول انجام بدید چون این سی اس اس این ماژول بعد از سی اس اس قالب لود میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roosta88 0 ارسال شده در تیر 90 سلام اتفاقا اولین چیزی که به ذهنم آمد همین بود اما تو فایل های ماِژول فایل css پیدا نکردم و مجبور شدم تو همه فایل ها که بیشترشون php بود بگردم ولی چیزی سر در نیاوردم. باز هم سپاس روستا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر