MOHAMMAD_666 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان من افزونه ای میخواستم که وقتی یوزرهای من وارد سایت میشن و پس از وارد شدن به حساب کاربریشون پولی رو به سایت پرداخت میکنن من متوجه بشم و بتونم این پرداخت ها رو مدریت کنم وبدونم چه کسی چه پولی رو پرداخت کرده امکانش هست منو راهنمایی کنید؟ با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در تیر 90 باید با استفاده از فرم سازها این کار رو انجام بدید البته افزونه های آماده ای هم برای این کار هست که می تونید از سایت (**** تبليغ ****) اونها رو دریافت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MOHAMMAD_666 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز میشه لینک رو بدی؟در واقع پرداخت سایتی که من میخوام اداره کنم روزانه است یعنی یوزر هر روز میاد مقدار x پول میریزه تا فردا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 محمد جان سایت به این معروفی رو نمی شناسی خوب کاری نداره که تو گوگل سرچش کن میرسی به این آدرس (**** تبليغ ****).com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر