دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام به دوستان عزیز بالاخره کار فارسی سازی کامپوننت رسم نمودار با نام plotalot به پایان رسید (حدود 300 خط فارسی سازی شد) ببخشید که دیر شد آخه سرم یکم شلوغ بود و اینترنتم هم یکم مشکل داشت توضیحاتی درباره کامپوننت : بهمراه این کامپوننت یک پلاگین نیز نصب می شود که باید آن را فعال کنید سازگار با نسخه 1.5 و 1.6 جوملا (البته با جوملا 1.5 من مشکل فریم ورک داشت) قابلیت های کامپوننت : رسم نمودار های خطی ، میله ای ، پراکندگی و دایره ای رسم نمودار دو بعدی و سه بعدی امکان درج توضیحات به محورهای نمودار قابلیت تعیین رنگ برای تمامی قسمت های نمودار رسم نمودار تا با اندازه 300 هزار پیکسل و بسیاری دیگر اسکرین شات های کامپوننت : [align=CENTER] [/align] لینک دانلود کامپوننت فارسی رسم نمودار آنلاین plotalot موفق باشید 3 واکنش ها : saramini، behrooz123x و metror نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون دوست عزیز بابت زحماتی که در فارسی سازی می کشید می خوام بدونم این بهترین افزونه در این زمینه هست یا افزونه ای بهتر از این هم هست ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 راستی فراموش کردم بگم یک فایل PDF داخل فایل دانلود هست که روش کار با کامپوننت رو توضیح میده امیدوارم خوشتون بیاد امیر جان در سایت اصلی جوملا این کامپوننت یکی از بهترین ها و پر امتیازترین ها معرفی شده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saramini 0 ارسال شده در مهر 92 سلام به دوستان عزیز بالاخره کار فارسی سازی کامپوننت رسم نمودار با نام plotalot به پایان رسید (حدود 300 خط فارسی سازی شد) ببخشید که دیر شد آخه سرم یکم شلوغ بود و اینترنتم هم یکم مشکل داشت توضیحاتی درباره کامپوننت : بهمراه این کامپوننت یک پلاگین نیز نصب می شود که باید آن را فعال کنید سازگار با نسخه 1.5 و 1.6 جوملا (البته با جوملا 1.5 من مشکل فریم ورک داشت) قابلیت های کامپوننت : رسم نمودار های خطی ، میله ای ، پراکندگی و دایره ای رسم نمودار دو بعدی و سه بعدی امکان درج توضیحات به محورهای نمودار قابلیت تعیین رنگ برای تمامی قسمت های نمودار رسم نمودار تا با اندازه 300 هزار پیکسل و بسیاری دیگر اسکرین شات های کامپوننت : [align=CENTER] [/align] لینک دانلود کامپوننت فارسی رسم نمودار آنلاین plotalot موفق باشید سلام میخواستم بدونم این کامپوننت فارسی شده با جوملا 2.5 هم سازگاره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر