bahrambaba 0 ارسال شده در تیر 90 دوستان عزیز این خطا رو چطور رفع کنم. کل سایت خوابیده !!! حتی به ادمین هم دسترسی ندارم. فکر کنم حک شدم .... :s Fatal error: Class 'JConfig' not found in /home/bahram/public_html/administrator/includes/framework.php on line 43 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما یکبار پوشه administrator را در سایت خود آپلود و اکسترکت کنید ببینید مشکلتون حل میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahrambaba 0 ارسال شده در تیر 90 اين كار رو كردم ولي حل نشد....:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 من الان سایت شما رو چک کردم در قسمت ادمین این رو مینویسه: Hacked By Ghost666 Fatal error:. . . . . .php on line 49 اگه توجه کنی نوشته : Hacked By Ghost666 :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bahrambaba 0 ارسال شده در تیر 90 من الان سایت شما رو چک کردم در قسمت ادمین این رو مینویسه: Hacked By Ghost666 Fatal error:. . . . . .php on line 49 اگه توجه کنی نوشته : Hacked By Ghost666 :1: بسيار متشكر از ابراز لطف شما درستش كردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر