computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت تمام دوستان : دوستان من صفحه پیشفرض سایتم رو با یک فایل اچ تی ام ال درست کردم و در تصویری که دکمه ورود به سایت قرار دادم یک قاب طراحی کردم . در این قاب می خوام چند تا تصویر بزارم که هر کسی با موس می ره رو تصاویر (حالا یا کلیک کنه یا تنها موس رو ببره روش) می خوام تصویر کمی بزرگ بشه . چطور می تونم همچین کاری بکنم ؟ شما یک قاب عکس رو فرض کن که در اون 4 تا تصویر دیگه هست که این 4 تا کنار هم هست اما از هم جداست . لطفا راهنمایی فرمائید . با تشکر به امید ظهور غنچه ی یاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام برای اینکار شما باید با یکی از فریم ورک های جاوا اسکریپ آشنا باشید مثل جی کوئری و موتولز که اون هم یاد گیری کار میبره حالا چه نیازی به این کار دارید میتونید به راحتی از افزونه های موجود برای نمایش عکس در جوملا استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز برای صفحه پیش فرض سایت می خوام . صفحه پیش فرض جزئی از سایتی که با جوملا ساختیم نیست . حالا شما می تونید کمکم کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 توی سایت زیر بگردید حتما بیشتر از نیازتون پیدا میکنید www.dynamicdrive.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 دوستان این سایت جدا سایت خوبی هست اما من نتونستم از این استفاده کنم . هر کسی از دوستان اگر می تونه در این زمینه کمکم کنه لطفا بگه (حتی اگر باید بابت این کار چیزی بپردازم در پیام خصوصی لطفا بیان کنید ) ممنون . آیا با فلش می شه اینکارو کرد ؟ و در صفحه ایندکس فلش گذاشت ؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز برای این کار باید جی کوئری بلد باشید اگه خواستید تماس بگیرید من اینو براتون می نویسم شماره تماس من 09366872552 هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در تیر 90 *** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر