computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 سلام به همه دوستان : آقا من یک منوی آبشاری که توسط یکی از دوستان در انجمن به درخواست من فارسی شد رو در سایت نصب کردم خداوکیلی هم خیلی زیباست . در مرورگر فایرفاکس و در مرورگر گوگل درست اجرا میشه اما زمانی که در IE سایت رو بازش می کنم تنها قسمت منو خراب میشه . نمی دونم چرا ؟ در انجمن جستجو کردم اما متاسفانه چیزی که بتونم کمک بگیرم ازش پیدا نکردم . قالب من کاملا فارسی هست . اگر دوستان تشخیص دادن که مشکل از این منویی هست که فارسی شده لطفا من منو رو میدم بررسی نمائید بخش فارسی سازیش رو . http://www.shohadayegharb.ir/index.php لطفا راهنمایی فرمائید . البته زمانی که غیر فعال می کنم این منو رو در IE هشت بازم یکسری از منو هام نمی آید . به امید ظهور غنچه ی یاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز معمولا بیشتر منوهای آبشاری با IE مشکل دارن و چاره نیست جز اینکه یا منوی آبشاری ساده و سازگار استفاده کنید یا اینکه اصلا استفاده نکنید یا اینکه استفاده کنید و کاربرای IE رو بیخیال بشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در تیر 90 چاره نیست جز اینکه یا منوی آبشاری ساده و سازگار استفاده کنید دوست من می تونید یک منوی ساده و سازگار معرفی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 sw menu free معمولا بدون مشکله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر