niloofari 0 ارسال شده در تیر 90 سلام افزونه ای وجود داره که تو صفحه اصلی شماره بخوره 1،2،3،4... . مثل این سایت: http://rasekhoon.net/ (قسمت اخبار و مقالات) :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز جوملا بصورت پيش فرض اينكار رو انجام ميده شما ميتونيد تعداد نمايش مطلب در صفحه رو از قسمت مديريت منوها- منوي اصلي و يا ديگر منوها تعيين كنيد وقتي تعداد مطلب از اون مقدار مشخص بيشتر بشه اتماتيك به صفحه دوم منتقل شده و اعداد صفحهها پايين صفحه نمايش داده ميشه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام اگه منظورتون اسلایدر هست، که از این موارد در جوملا زیاد شما باید جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز جوملا بصورت پيش فرض اينكار رو انجام ميده شما ميتونيد تعداد نمايش مطلب در صفحه رو از قسمت مديريت منوها- منوي اصلي و يا ديگر منوها تعيين كنيد وقتي تعداد مطلب از اون مقدار مشخص بيشتر بشه اتماتيك به صفحه دوم منتقل شده و اعداد صفحهها پايين صفحه نمايش داده ميشه موفق باشيد ممنون از پاسختون ولی اگه بخوام شماره های صفحاتم یک style داشته باشه باید از افزونه استفاده کنم؟ ( مثلا شماره ها مربع های کوچک باشد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز فکر نکنم افزونه ای برای اینکار باشه چون من دنبالش گشتم نبود حالا شما بگردید اگه پیدا شده تو انجمن معرفی کنید. برای تغییر این شما میتونید خودتون دستی انجام بدید ولی نیاز به آشنایی به css داره من کدی رو قرار میدم اگه بلد باشید خودتون دستکاری میکنید. شما این کد رو در فایل css قالبتون وارد کنید: .pagenav{ background-color: #FFECFF; width: 20px; height: 20px; border: 1px solid #FF84FC; -moz-border-radius: 5px; /* firefox */ -webkit-border-radius: 20px; /* safari/chrome */ border-radius: 5px; float: none; padding-right: 7px; padding-left: 7px; padding-top: 3px; padding-bottom: 3px; margin-bottom: 5px; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در تیر 90 سلام این کد به css اضافه کنم باید در html هم این کلاسو یه جا تعریف کنم؟؟؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 توی انجمن یه افزونه معرفی شده به اسم " ماژول خبری jv " این افزونه یه ماژوله با اسم اصلیه jv news .البته نسخه رایگانشه این ماژول علاوه بر نمایش مطالب ، امکان صفحه بندی خودکار رو داره و بنظرم توی زمینه خودش یکی از بهترینهاست ایتجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 شما نیازی ندارید موردی رو به فایل index.php اضافه کنید چون این آیدی به صورت پیش فرض در سورس جوملا هست و وقتی سایت شما لود میشه این تگ هم لود میشه و در پایین صفحه سایت تعداد صفحات رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 شما این کد رو در فایل css قالبتون وارد کنید: .pagenav{ background-color: #FFECFF; width: 20px; height: 20px; border: 1px solid #FF84FC; -moz-border-radius: 5px; /* firefox */ -webkit-border-radius: 20px; /* safari/chrome */ border-radius: 5px; float: none; padding-right: 7px; padding-left: 7px; padding-top: 3px; padding-bottom: 3px; margin-bottom: 5px; } در پناه حق... بسیار عالی بود استفاده کردم و سایت بسیار زیباتر شد فقط اگر لطف کنید بفرمایید چه جوری میشه بیاریم وسط صفحه عالی میشه آخه الان سمت راست قرار داره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه و راهنمایی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 دوستان دوباره سلام یه مشکل دیگه هم هست در بیشتر مجموعه ها صفحه بندی دیگه وجود نداره و نمیاد!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام منظور شما از مجموعه ها چی هست؟؟ منظور شما منو هاست؟ اگه منوهاست که در تنظیمات منوی مورد نظر در قسمت سمت چپ در تنظیمات منو این امکان وجود داره که صفحه بندی رو فعال یا غیرفعال کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام ممنون از شما باید ببخشید دقت نکرده بودم تنظیمات صفحه بندی مجموعه روی گزینه ناپیدا بود اگه کمک کنید تا صفحه بندی را center کنیم ممنون میشم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز من به شما گفتم که دموی آنلاین قرار بدید تا راهنمایی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز من به شما گفتم که دموی آنلاین قرار بدید تا راهنمایی کنم. باید ببخشید منظورتون از دموی آنلاین چیه؟ سایتم اینه: http://samtekhoda.ir/313/ یا اینکه منظورتون کده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 برای اینکار در خط 260 فایل template.css این کد رو جایگزین کنید: td { font-size: 11px; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 آقای مرادی سلام نمی دونم ولی فکر نمی کنم این کدی که شما نوشتید برای وسط قرار گرفتن صفححه بندی باشه که در صفحه قبل کدشا ارائه دادید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز همین کاری که گفتم رو انجام بدید درست میشه مشکل از این کد قالب شماست که نباید نوشته میشد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 از خط 253 تا 265 این کده #content_inner{ float: none !important; float: right; padding: 0; padding-top: 2px; margin: 0; } میشه یه لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 ببخشید این کد رو در خط 529 جایگزین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در شهریور 90 آقای مرادی ممنون ازتون درست شد یه سوال دیگه وقتی در یه پستی صفحه بندی را می زنیم برای ایجاد چند صفحه برای مطالب بلند چه جوری میشه عنوان صفحه اول را تغییر داد همیشه عنوان صفحه اول در فهرست مطالب، عنوان مطلب میخوره من میخوام اینجوری باشه: صفحه 1 صفحه 2 ... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز سوال جدید در تاپیک جدید!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 من اجرا کردم اگه ممکنه بقرمائید چطور بیارم وسط اینم لینک دمو http://tam-co.net/shop/component/virtuemart/?page=shop.browse&keyword=%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3 متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز تو دمویی که دادید صفحه بندی شما وسطه مشکلی نداره ولی اگه می خواهید با فوتر یکجا بشه اونوقت باید تنظیم کنید یعنی یه مقدار بره سمت راست! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه دوستان. برای منم همچین اتفاقی افتاده و شماره بندی پایین صفحه از صفحه زده بیرون.اگه لطف کنید یه نگاه بندازید ممنون میشم. http://hamdaman.ir/index.php/1390-10-21-21-30-56 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر