pedramf2 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام به تمامي دوستان من ميخوام يه افزونه با شه كه مطالب سايتم رو به صورت مقدمه بياره و با كلليك كردن روي اون مطالب به صورت كامل باز بشه / ممنون ميشم اگه كمكم كنيد... منتظرم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 این امکان در خود جوملا وجود داره کافیه چند خط از مطلبت رو بنویسی در ادیتور بعد در زیر ادیتور کلید ادامه مطلب رو بزنی یه خط ایجاد میشه ادامه مطلب مورد نظرت رو در زیر این خط قرار بده :thankyou::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در تیر 90 در تکمیل صحبت دوستمون قالب هایی هم هستند که تاحدودی چنین قابلیتی داشته باشند . بعض از قالب ها وجود دارند که عناوین را نمایش می داند و با کلیک کردن بر روی آن می توانید متن محتوای آن را مشاهده کنید الآن حضور ذهن ندارم واگر نه معرفی می کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در تیر 90 من خودم براي اين كار از تبساز ها استفاده ميكردم كه شكل خيلي جالبي هم به مطلب ميداد ميتونيد امتحان كنيد. مثلا يك تب به نام مقدمه ويك تب به عنوان ادامه متن .اگر منبع هم داشتيد تب منابع.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما میتونید از پیشنهاد های دوستان استفاده کنید و میتونید از افزونه تغییر ساختار متن استفاده کنید افزونه هایی مثل sobi2 و k2 هم میتونید استفاده کنید که کنترل بیشتری به مطالبتون دارید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 خوب يك نيم ساعتي گشتم تا يك افزونه كه قبلا در انجمن معرفي كرده بودم پيدا كردم البته چون عنوان مطلب يادم نبود! http://forum.joomina.ir/thread-1834.html انشاالله كه نياز شما را برآورده كند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر