ایزدی مقدم 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان . من میخام که در انتهای پنجره ماژول آخرین اخبار یا mod_lastestnews یک لینک قرار دهم که کاربر را به لیست مطالب بخش یا مجموعه مشخص شده در ماژول هدایت کند . یعنی پس از نمایش لیست مطالب مجموعه و بخش مشخص شده در انتها لینک لیست مطالب آن بخش یا مجموعه نمایش داده شود . البته خودم یه دستکاری هایی در کد های ماژول دادم اما نشد . فکر میکنم که باید در کد های ماژول یک خط اضافه شود که لینک لیست مقالات بخش یا مجموعه مشخص شده توسط کاربر را نمایش دهد . اساتیدی که با برنامه نویسی جوملا آشنا هستند لطفا راهنمایی کنند . :thankyou: علی یارتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 اگر نخواهید از افزونه خاص استفاده کنید یا در کد ها دستکاری کنید یک راه حل ساده داره ماژولتون رو در موقعیتی که در قالب وجود نداره منتشر کنید(توی قسمت انتخاب موقعیت یه چیز دلخواه تایپ کنید) مثلا akhbar یک ماژول html دستی درست کنید و ابتدا با دستور {loadposition akhbar} و سپس در زیر اون یک لینک به مجموعه بدید اون رو در موقعیت مورد نظر منتشر کنید دستور {loadposition akhbar} ماژولی رو که در موقعیت akhbar منتشر شده، توی جائی که این دستور نوشته میشه لود میکنه.هر کجا که باشه(داخل مطلب ، ماژول دستی و ...) بررسی کنید که پلاگین مربوط به اینکار توی پلاگینهای اصلی جوملا فعال باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ایزدی مقدم 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون از پاسختون اما من در روش شما ماژول را در بین مطالب میتونم نمایش بدم اما در ماژول ها فقط کد نمایش داده میشه و ماژول فراخوانی نمیشه . فکر میکنید مشکل از چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر