msn0098 11 ارسال شده در تیر 90 با عرض سلام خدمت دوستان خواستم بپرسم میشه یک جوملا با دو قالب داشت به طوری که مطلب هردو تا جدا باشه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در تیر 90 سلام تا جایی که من اطلاع دارم امکانش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز اگه بخواید برای مجموعه ای خاص قالب دیگری قرار دهید این کار قابل اجرا هست البته اگه درست منظور شما را متوجه شده باشم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 اگر منظور شما استفاده از فایلهای یک جوملا برای دو سایت متفاوت هست،یعنی یکبار جوملا نصب کنید و بعد با همون نصب ، چند تا سایت مستقل از هم داشته باشی و در فضا صرفه جوئی کنید که افزونه تجاری اون موجوده اما اگر میخواهید مطالب یک بخش یا مجموعه و یا حتی یک مطلب خاص ، در قالب متفاوتی نمایش داده بشه میتونید تو خود جوملا قالب مورد نظر رو بهش اختصاص بدی و نیازی به افزونه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در تیر 90 اگر منظور شما استفاده از فایلهای یک جوملا برای دو سایت متفاوت هست،یعنی یکبار جوملا نصب کنید و بعد با همون نصب ، چند تا سایت مستقل از هم داشته باشی و در فضا صرفه جوئی کنید که افزونه تجاری اون موجوده اما اگر میخواهید مطالب یک بخش یا مجموعه و یا حتی یک مطلب خاص ، در قالب متفاوتی نمایش داده بشه میتونید تو خود جوملا قالب مورد نظر رو بهش اختصاص بدی و نیازی به افزونه نیست همون من میخوام برای یک مجموعه یا بخش قالب جداگانه داشته باشم میشه بگید چطوری؟ اگر منظور شما استفاده از فایلهای یک جوملا برای دو سایت متفاوت هست،یعنی یکبار جوملا نصب کنید و بعد با همون نصب ، چند تا سایت مستقل از هم داشته باشی و در فضا صرفه جوئی کنید که افزونه تجاری اون موجوده اما اگر میخواهید مطالب یک بخش یا مجموعه و یا حتی یک مطلب خاص ، در قالب متفاوتی نمایش داده بشه میتونید تو خود جوملا قالب مورد نظر رو بهش اختصاص بدی و نیازی به افزونه نیست بله خودم متوجه شدم معرکه ای هستش این جوملا هر روز برام خفن تر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 از طریق منوها به مجموعه لینک بدین وارد تنظیمات قالب مورد نظر بشید از بخش تخصیص منو یه آیتم رو که لینک دادین به اون مجموعه انتخاب کنید و ذخیره کنید اینطوری برای هر چیزی که توی منو لینک میدین میتونید قالب مورد نظر رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر