pedramf2 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام به تمامي دوستان / من ميخوام كه توي منوي اصلي يه گزينه اضافه كنم ( مثلا" به اسم :هاست) و اونو به يه مطلب لينك بدم توي يه صفحه جداگانه / اگه ميشه راهنماييم كنيد. منتظرم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 شما برو در قسمت منوها >> منوی اصلی >> جدید >> در قسمت انتخاب نوع آیتم منو : بزن مطالب >> نمایش یک مطلب خاص >> در قسمت پارامترهای اصلی ، مطلب مورد نظرت رو انتخاب کن اگه اون لینک در یه سایت دیگه باشه: منوها >> منوی اصلی >> جدید >> در قسمت انتخاب نوع آیتم منو : بزن آدرس وب :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در تیر 90 ممنون كه كمك كردين / فقط يه مشكل هست كه من مطلبو انتخاب ميكنم و همه كارايي كه گفتي رو انجام دادم اما صفحه رو باز نميكنه و ارور 404 not found ميده ... بايد چي كار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام سئو رو فعال نکردید؟ اگر راهنمایی حامد جان رو دقیق عمل کنید باید جواب بده... ! (مجدد سعی کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در تیر 90 باور كنيد تمام كارها رو انجام دادم اما عمل نميكنه.... چي كار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 سئو رو فعال نکردید!؟ در صورت امکان اطلاعات ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در تیر 90 ادمين : ******* ************* ممنون ميشم اگه سريعتر مشكل رو بررسي كنيد... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام مشکل بررسی و مرتفع شد... مشکل از فعال بودن سئو بود... (راه حل قبلا در انجمن ارائه شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر