aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 با سلام خدمت دوستان قدرتمند سوالی داشتم و این است که : آیا افزونه ای برای نمایش چارت و نمودار وجود دارد و آیا افزونه ای هست که مثل اکسل چارت و نمودار نشان بدهد و اینکه من به صورت داینامیک ورودی بدهم و خروجی را به صورت چارت یا نمودار در سایت مشاهده کنم اگر دوستان در این زمینه اطلاعات دارند خوشحال میشم من را هم یاری کنند منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 بهتر بود اول توی دایرکتوری افزونهای جوملا نگاه میکردین کلمه chart رو براتون جستجو کردم این هم نتیجه اینجا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 90 بله وجود داره که من اونو فارسی کردم برای استفاده توی یکی از سایتهام وای تجاری هست نمی تونم قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام عرفان جان اگه عجله نداری کمی صبر کن من در حال فارسی سازی یک افزونه خوب در خصوص رسم و نمایش نمودار در جوملا هستم به زودی هم در همین انجمن منتشرش می کنم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در تیر 90 ستار جان معرفی نام فکر نمی کنم خلاف مقررات باشه اسم افزونه رو می تونید بگید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز ممنونم از لطفتون اگر این کار را بکنید که خیلی خوبه و کمک خوبی به دوستان میشه منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید سلام عرفان جان اگه عجله نداری کمی صبر کن من در حال فارسی سازی یک افزونه خوب در خصوص رسم و نمایش نمودار در جوملا هستم به زودی هم در همین انجمن منتشرش می کنم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 عرفان عزیز من اون افزونه رو فارسی کردم می تونی از این تاپیک دریافت کنی http://forum.joomina.ir/thread-4788.html موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر