رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام من یه قالبی دارم که توی قالب زیر لینک ها زیرخط دار هست و من میخوام که زیرخطدار نباشه، میتونید راهنمایی کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما دموی آنلاین قرار بدید تا راحتر بشه شما رو راهنمایی کرد

شما باید در کد مربوط به لینک هاتون این رو وارد کنید:

a:link, a:visited{
text-decoration: none;

}

در پناه حق...

لینک به ارسال

با سلام

برای این کار باید با زبان css آشنا باشید . باید فایل css مربوط به قالبتون رو ویرایش کنید که معمولا با نام template.css میباشد . بعد هم این کار به این سادگی نیست همین جوری که بتونیم تو چند خط راهنماییتون کنیم . برای این کار بهتره یک دمو از قالبتون رو قرار بدید تا من و یا سایر دوستان راهنماییتون کنیم . در ضمن زیر خط کدام لینکها را میخواهید تغییر بدید ؟ در قسمت منو یا مطالب یا ماژولها و یا ... و یا کل لینکهای قالب ؟

البته اگه به زبان css وارد نیستید میتونم روشی رو بهتون بگم که شاید به این طریق با این زبان بیشتر آشنا بشید و مطمئن باشید که نه تنها این مشکل بلکه خیلی از مشکلات دیگر قالبتون رو میتونید برطرف کنید .

برای این کار باید از مرورگر فایرفاکس و افزونه firebug که مخصوص فایرفاکس است استفاده کنید.

به غیر از سایت سازنده میتونید از سایت افزونه های فایرفاکس هم این افزونه رو مطابق با ورژن فایرفاکس تون دانلود کنید .

با این افزونه میتونید فایل css تون رو بصورت آنلاین (و یا آفلاین در حالت لوکال) به صورت آزمایشی ویرایش کنید و تغییرات را در همان لحظه ببینید و بعد همین تغییرات رو در فایل مربوطه بدهید. برای فعال کردن یا غیرفعال کردن این افزونه در فایرفاکس از کلید F12 استفاده کنید .

خود من که اصلا css بلد نبودم حالا دیگه خیلی چیزا رو یاد گرفتم .

اگه باز هم سوالی بود در خدمتم .

موفق باشید .

یا حق

:thankyou:

لینک به ارسال

برای این کار باید از مرورگر فایرفاکس و افزونه firebug که مخصوص فایرفاکس است استفاده کنید.

اگر از گوگل کروم هم استفاده میکنید میتونید روی محل مورد نظرتون از راست کلیک

گزینه inspect elements رو انتخاب کنید و از سمت راست صفحه ای که باز میشه کد های سی اس اس قالب رو بررسی کنید و تغییر دلخواه رو بدید

بقیه رو هم که دوستان خدمتتون گفتن

لینک به ارسال

هر لینکی که underline یا زیر خط دار شده رو میخوام خط زیر رو بردارم، فرقی نداره منو باشه یا متن یا هر چیز دیگه ای

اگه کسی میتونه بهم بگه تا من فایل رو واسش بفرستم تا ویرایش کنه. ممنون میشم

درضمن از کمکی که کردین برای مرورگر و ویرایش آنلاین فایلهای css ممنونم

لینک به ارسال

دستوري كه در بالا معرفي شد يعني text-decoration: none را مي بايد به تمامي لينك ها نسبت دهيد و براي اين منظور ميتوانيد در انتهاي فايل سي اس اس اين دستور را اضافه كنيد.

[align=RIGHT]

a, a:link, a:visited, a:hover
{
}

اين كار هم از پس خودتون برمياد اگر نشد بگوييد من رديفش كنم.[/align]

لینک به ارسال

دستوري كه در بالا معرفي شد يعني text-decoration: none را مي بايد به تمامي لينك ها نسبت دهيد و براي اين منظور ميتوانيد در انتهاي فايل سي اس اس اين دستور را اضافه كنيد.

[align=RIGHT]

a, a:link, a:visited, a:hover
{
}

اين كار هم از پس خودتون برمياد اگر نشد بگوييد من رديفش كنم.[/align]

اینجا فایل زیاد داره بعد من روی trmplate.css هم تست کردم این کد رو بهش اضافه کردم ولی نشد، من واسه استفاده این قالب یه مقدار عجله دارم اگه میشه یه راهنمایی کارسازتر کنید ممنون میشم

مرسی

لینک به ارسال

با سلام

به نظر من بهتره شما قالب خودتونو آپلود کنید و لینکشو اینجا بزارید تا براتون ویرایش بشه

در پناه حق

لینک به ارسال

قالبتون رو از طريق پيام خصوصي بفرستيد تا تست كنم البته اگر تغييراتي داديد اطلاع دهيد.

يا اينكه ادرس سايت رو قرار دهيد!

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...