amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام خسته نباشید افزونه ای وجود داره که مطالب را از سیستم های وبلاگدهی (به خصوص بلاگفا) انتقال بده به جوملا پیشاپیش ممنون از راهنمایی خوبتون در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام از بلاگفا به جوملا!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر نمی کنم همچین چیزی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 90 سلام فکر کنم در قسمت دیگر امکانات در بلوگفا یه قسمتی هست برای پشتیبان گیری از مطالب شاید بتونید از مطلبتون یه بک آپ بگیرید و یه جورای بیاریدش در جوملا !:at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام حامد جان اون بک آپ بلاگفا یه فایل word از تمامی مطالب وبلاگ فک نمی کنم به درد دوستمون بخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 [highlight=#ffffff]اگر فایل word خروجی بده ، از فایل word میتونید ارسال مستقیم بدید تو جوملا . فکر کنم با 2007 به بالا و با استفاده از windows live writer قبلا باید پلاگین XML-RPC - metaWeblog API رو نصب و فعال کنین و پلاگین خود جوملا رو غیر فعال کنین تو انجمن قبلا بحث شده اینجا [/highlight] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 مهدی جان میدونم میشه اما فایل word ای که بلاگفا میده همه مطالب رو با هم میده به صورت تفکیکی نیستش یعنی یه فایل ورد میده که تمام مطالب بلاگ توش هست که عنوان مطلب و متن اصلی اون رو شامل میشه یعنی باید بازم دونه دونه به جوملا ارسالشون کنه دوستمون دنبال یه افزونه میگرده که کار رو راحت کنه و نیاز به ارسال تک تک مطالب نداشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام ممنون دوستان گل بله جناب مرتضی خان راست میگن من دنبال افزونه ای می گردم که اتوماتیک این کار را انجام بده آیا چنین چیزی هست ؟ اگر اتوماتیک همه را انتقال نداد اما حداقل یکی یکی انتقال بده در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 من راه دیگه ای ندیدم این راه خیلی راحت تر و سریعتر از کپی کردن و تنظیم تک تک عناوین ، مطالب ، بخش ، مجموعه و لینکها در ادیتور آنلاین سایت جوملائی هست شما یکبار مجموعه رو توی پلاگین تنظیم میکنین و بعد هم کلید ارسال رو میزنین اگر امکان دسترسی به دیتا بیس وبلاگ بود و میشد ازش خروجی گرفت شاید میشد با نوشتن اسکریپت اون رو وارد جوملا کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 اره مهدی جان موافقم باهات اما متاسفانه در سیستم های بلاگدهی امکان دسترسی به دیتابیس وبلاگ وجود نداره امیرجان متاسفانه هیچ افزونه ای اونجور که تو میخوای وجود نداره حالا بازم از مدیران محترم و زحمت کش جومینا سئوال کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ببخشید دوستان من در این زمینه چیزی نمی دونم میشه بیشتر راهنمایی کنید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام تاپیک زیر رو هم مطالعه کنید: http://forum.joomina.ir/thread-4380.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در تیر 90 amrdata عزیز چند تا پست قبل آدرس تاپیک رو دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.destiny 0 ارسال شده در تیر 90 سلام فکر کنم میشه با rss وبلاگ مطلب رو انتقال داد . شما باید دنبال افزونه ای باشید که rss رو به جوملا تبدیل کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مرداد 90 توی ود پرس میشه مطالبو از ورد انتقال داد .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر