hmn566 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام درخواست منوی کرکره ای برای جوملا رو دارم از swmenu استفاده کردم اما توی firefox رنگ زیر منو رو نشون نمیده و گاهی منوها میرن زیر عکس داخل سایت این هم سایت www.timanet.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام من با فایرفاکس نگاه کردم هیچ مشکلی نداشت اما به هر حال اینم لینک دانلود منوی آبشاری http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13080711101.zip موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 دوست من به تاريخ تاپيك هم نگاه كنيد! اين تاپيك براي يكسال پيش است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed13712000 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من با فایرفاکس نگاه کردم هیچ مشکلی نداشت اما به هر حال اینم لینک دانلود منوی آبشاری http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13080711101.zip موفق باشی سلام وقتی از این ماژول استفاده میکنم 3و4 حالتش رو که به هم ریخته نشون میده، یک حالتشم که کار میکنه زیر منوها رو نشون نمیده. به نظرتون مشکل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز لطفا سئوال جدید رو در تاپیک بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roh108 0 ارسال شده در آذر 90 سلام.من ماژول منوی آبشاری که تو سایت اصلی جومینا استفاده شده رو میخوام...(هزینه پرداخت میکنم) میخواستم توی قسمت درخواست ها درخواست جدید بزنم اما نتونستم..کلی هم سرچ کردم توی انجمن چیزی که بتونه نظرمو مثل اون جلب کنه پیدا نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام برای خرید ماژول مورد نظر به سایت جومینا مارکت مراجعه کنید: joominamarket.com در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paeez77 1 ارسال شده در دی 90 سلام برای خرید ماژول مورد نظر به سایت جومینا مارکت مراجعه کنید: joominamarket.com در پناه حق... با سلام و شرمندگی منوی آبشاری صفحه اصلی سایت جومینا در oominamarket.com نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر