master89 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دنبال افزونه ای هستم تا کاربر ابتدا فایل را انتخاب کند و مبلغ محصول را به حساب واریز کند و سپس کدی را با تایید مدیر دریافت کند تا با وارد کردن آن بتواند فایل را دانلود کند. اگر لازمه در انجمن 1.6 هم مطرح کنم ، آخه برای هر دو ورژن جوملا میخوام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام من هم مدتی بود که دنبال این افزونه می گشتم اما چیزی پیدا نکردم اگر پیدا کردید به من هم بدید ممنون میشم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام من یه افزونه میشناسم اما تجاریه در واقع افزونه rsmembership رو به درگاه بانک مورد نظر شما انتقال میده اگه دوست دارید آدرس سایت فروشنده رو بهتون بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 ممنون بابت راهنمایی خوبتون افزونه رایگانی برای ان کار وجود نداره ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 نه افزونه رایگان نداره چون نیاز به برنامه نویسی داره فقط میشه این افزونه رو خرید ولاغیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 خیلی ببخشید میشه یک سری توضیحات راجب امکانات این افزونه بدید چون من تا حالا چیز زیادی راجبش نشنیدم می خوام بدونم وقتی کاربر یک پولی را آنلاین پرداخت می کنه فقط به آن محصول دسترسی پیدا می کنه یا به بقیه محصولات هم دسترسی پیدا می کنه مثلا من وقتی یک بسته آموزشی را گذاشتم 20000 تومان و خریدار با پرداخت آنلاین این وجه فقط به این بسته آموزشی دسترسی پیدا می کنه یا به سایر محصولات هم دسترسی پیدا می کنه ممنون در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در تیر 90 دوست عزيز پيشنهاد ميكنم شما بجاي كد دادن به كاربر سيستم شارژ حساب رو ايجاد كنيد و كاربر بعد از واريز پول به حساب به شما اعلام ميكنه و شما حسابش رو همونقدر شارژ ميكنيد و اون ميتونه به اندازه اعتبارش از سايت دانلود كنه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
giggle 0 ارسال شده در تیر 90 یه روش دیگه هم هست بهتره شماره 16 رقمی کارت شتاب تو رو بذاری طرف پول واریز کنه شماره تراکنش رو واست با فرم تماس بفرسته بعد از چک کردن واریز مبلغ مثلا لینک دانلود بسته فروخته شده رو بهش بدی یا به آدرسش پست کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در تیر 90 با سلام اما ما سیستم حرفه ای تری رو نیاز داریم. مثل همون سیستم که به ازای دانلود ، کد دریافت میکنه. این خیلی بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliraza 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 این rsmembership خرید vip خرید 66000 هرارتومان است خوبه یا نه http://www.oops.ir/sites/150400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر