msn0098 11 ارسال شده در تیر 90 با سلام من یک قالب با آرتیستر زدم اما توی موقعیت های user لینک هارو نصفه نشون میده برای اینکه متوجه بشین چی میگم به سایت زیر برین www.313sardar.ir مثلا اخبار یا مقالات رو نگاه کنید متنش نصفه نشون داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 در انتهاي فايل سي اس اس قالب خود يعني تمپليت دات سي اس اس كد زير را اضافه كنيد و عدد دلخواه را وارد كنيد تا به صورت دلخواه نمايش داده شود.البته من 22 گذاشتم كه فكر ميكنم 20 يا 22 مناسب باشد. a, .art-post li a { line-height: 22px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در تیر 90 در انتهاي فايل سي اس اس قالب خود يعني تمپليت دات سي اس اس كد زير را اضافه كنيد و عدد دلخواه را وارد كنيد تا به صورت دلخواه نمايش داده شود.البته من 22 گذاشتم كه فكر ميكنم 20 يا 22 مناسب باشد. a, .art-post li a { line-height: 22px; } خیلی ممنون راستی ظاهر قالب چطوره؟ جزء اولین قالب هایی هست که طراحی کردم در انتهاي فايل سي اس اس قالب خود يعني تمپليت دات سي اس اس كد زير را اضافه كنيد و عدد دلخواه را وارد كنيد تا به صورت دلخواه نمايش داده شود.البته من 22 گذاشتم كه فكر ميكنم 20 يا 22 مناسب باشد. a, .art-post li a { line-height: 22px; } همون شد فرقی نکرد البته من رو 12 ست کردم راستی ظاهر قالب چطوره؟ جزء اولین قالب هایی هست که طراحی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در تیر 90 من خدمت شما عرض كردم اعداد رو تست كنيد تا سايز دلخواه بدست بيايد و دوازده فكر ميكنم همان پيش فرض است كه اين مشكل را دارد. در مورد قالب هاي ارتيستر هم تنظيمات زيادي دارد و بسته به سليقه است بايد كمي تمرين كنيد تا تنظيمات نرم افزار رو كاملا ياد بگيريد چون همه اين كارها رو ميشه هنگام طراحي قالب انجام داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 بعنوان اولین قالب باید گفت خوبه اما منوی اصلی چرا به زیر منوهاش به سمت راست باز میشن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی یه آیکون هم واه سایتت بذاری خیلی خوب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر