m0stafa 2 ارسال شده در خرداد 90 سلام من سایتم را زیاد آپدیت میکنم و بعضی منو ها و مطالب رو به موقعش باید پاک کنم یا سایت رو اصلاح کنم به خاطره همین هم وقتی نقشه سایت رو در گوگل submit کرده بودم ، حالا از من ایراد notfound میگیره ، و فکر کنم این باعث شه که رتبه ساتم در گوگل کاهش پیدا کنه . وقتی لینک هایی که قبلا در سایتم بودند رو از گوگل سرچ میکنم ، گوگل میاره ، ولی وقتی کلیک میکنم به ارور 404 برخورد میکنم ، حالا تا اینجا این همه حرف زدم و سرتون رو درد آوردم : راهی هست که این جوری نشه ( یعنی لینک های قبلی رو از گوگل حذف کرد ) یا اگر روی لینکی که وجود نداره کلیک شد ، توسط کامپوننت acesef کاری کنیم که به صفحه اصلی سایت منتقل بشه ، نه به 404 اگر هست ممنون میشم ، دوستان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام در مورد صفحات ذخیره شده در گوگل خدمتتون عرض کنم که این لینک ها میمونن حتی با تغییر ! و گوگل این لینک ها رو پاک نمیکنه ولی شما میتونید آدرس این لینک ها رو هدایت کنید به صفحه اصلی سایت افزونه Acesef به راحتی این کار رو میکنه کافی شما وارد configuration بشید در صفحه ای که باز میشه در سمت چپ و پایین یه قسمت نوشته شده page 404 در جلوی page 404 یک لیست انتخابی هست که شما میتونید اون رو home page انتخاب کنید در این صورت در صورت وجود نداشتن هر صفحه ای در سایت شما کاربر به صفحه اصلی هدایت میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر