sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 با سلام الان یک 2 روزی هست منوی بالای مدیریت جوملا ی من غیرفعال شده قالب مدیریت را عوض کردم نشد ماژول های مدیریت را هم چک کردم و تلاش کردم نشد ؟؟ چه کارکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 89 با سلام دوست عزيز به احتمال زياد شما از مرورگر ie استفاده مي كنيد با FF تست كنيد ، موفق باشيد يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 با به قول شما ff و کروم هم تست کردم ام اما نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 آقا کسی راه حلی نداشت من آن پلاگینی که مربوط به این کار در انجمن معرفی شد را هم تست کردم ، نشد راه حلی نیست؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست عزيز بعضي از هاست ها با سيستم cashe مشكل دارن و گاهي اوقات اين اتفاق براشون رخ ميده اگه كش را غير فعال كنيد به احتمال خيلي زياد مشكلتون حل ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhan 0 ارسال شده در تیر 89 ممنون کش را غیرفعال کردم درست شد ممنون:heart::heart::heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر