Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 90 با سلام. من آخرین نسخه کامپوننت xmap را بر روی سایت (جوملا 1.6) نصب کردم.بعد نقشه را ایجاد کردم.حالا آدرس xml و html کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید برای نمایش نقشه سایت یک لینک در منو برای آن تعریف کنید مثلا در منوی اصلی یک گزینه ایجاد کنید و وقتی میخوایید نوع منو رو تعیین کنید در اونجا xmap رو انتخاب میکنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام آدرس html www.yoursite.com/index.php?option=com_xmap&view=html&id=0 آدرس xml www.yoursite.com/index.php?option=com_xmap&view=xml&id=0 دقت داشته باشید که به جای yoursite.com باید نام دامین خودتون رو بنویسید و در آخر لینکها به جای 0 باید شماره شناسه نقشه ای که توسط کامپوننت نقشه سایت ساختید رو درج کنید که این شناسه رو در مدیریت کامپوننت نقشه سایت می تونید در سمت چپ نقشه هایی که ساختید مشاهده کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teshneh 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من کامپوننت نقشه سایت را دانلود و نصب کردم. نقشه سایت xmap موقع انتخاب نوع آیتم منو فقط یک مورد را میتوان انتخاب کرد: 1.نقشه سایت html 2. نقشه سایت xml من هر مورد را که انتخاب کردم موقع نمایش روی سایت پیغام میدهد: "نقشه های درخواستی وجود ندارد" چطور میتوان محتوای نمایشی نقشه سایت رو تنظیم کرد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام لطفا طبق قوانین انجمن سوال جدید در تاپیک جدید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر