dosib 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من از كامپوننت alfauser point استفاده ميکنم حال که من کلي روي اين سيستم کار کردم و روي لوکال چندين بار امتحان کردم متوجه شدم بعد از نصب اين سيستم هر کاربري فقط يک بار مي تواند وارد سايت شود حتي مدير سايت شما راه حل اين مشکل را ميدانيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در خرداد 90 منم از همین کامپوننت استفاده می کنم ولی هیچ مشکلی نداره. (اینجا) از کدوم ورژنش استفاده می کنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در خرداد 90 منم از همین کامپوننت استفاده می کنم ولی هیچ مشکلی نداره. (اینجا) از کدوم ورژنش استفاده می کنین؟ نسخه هاي مختلفش رو امتحانکردم و فارسي و انگليسي فرقي نکرد نميدونم چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در تیر 90 يه مسئله اي رو فهميدم و اون اينکه وقتي در قوانين کامپوننت لولهاي 1و2و3 رو فعال کني ديگه نميشه وارد سايت شد کسي ميدونه با اين لول ها بايد چجوري کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در تیر 90 منظورتون کدوم لول ها هستن؟ من چند تا لول جدید اضافه کردم، لطفا اسم لول ها رو بگین شاید بتونم راهنمایی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در تیر 90 منظورتون کدوم لول ها هستن؟ من چند تا لول جدید اضافه کردم، لطفا اسم لول ها رو بگین شاید بتونم راهنمایی کنم ميشه بگيد در قوانين لول 1 و 2 و 3 به چه کاري ميان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در دی 90 نميدونم چرا اين کامپوننت درست کار نميکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر