shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 قوانین جدید گوگل : قابل توجه تمامی مدیران سایت ها و وبلاگ ها تمام سایت هایی که مطالبشان از سایت های دیگر کپی شده بزودی از لیست نتایج گوگل محروم خواهند شد . کسانی که مطالب سایتشان کپی هست و یا اینکه بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده میکنند و از از عنوان و متن و برچسبهای مطالب و عکسهای سایتهای دیگر در سایت خود استفاده میکنند بزودی اسپم خواهند شد . تا به الان تعداد زیادی از سایت های معروف و غیر معروف وارد لیست سیاه گوگل شده و ورودی گوگل خود را از دست داده اند . . . نشانه های اسپم شدن : _ کاهش ورودی گوگل _ کاهش سرعت ایندکس مطالب _ ایندکس شدن صفحه اصلی سایت بجای مطالب _ دیده نشدن در نتایج جست و جو گوگل و . . . گوگل به رتبه سایت شما کاری ندارد رتبه ی سایت شما چه ۱ باشد و چه ۱۰ اگر مخالف قوانین جدید گوگل عمل کنید و مطالب تکراری بزارید و از سایتهای دیگر کپی کنید وارد لیست اسپم گوگل خواهید شد . قابل توجه مدیرانی که سایت هایشان بر روی هاست قرار دارد : _ حتما برای هاست خود آیپی اختصاصی تهیه کنید . _ سرعت لود سایت خود را با تبلیغات کند نکنید . _ لینک های بی هدف با عنوان های بی هدف در سایت خود قرار ندهید . _ با توجه به قوانین جدید و سخت و محکم گوگل دیگر برای مطالب خود برچسب های بی هدف و زیاد ندهید . _ از کدهای مخرب استفاده نکنید . _ از کدهای جاوا – کد ifram – کد فلش SWF – کد home page استفاده نکنید . _ از bold کردن بیش از حد متن و کلمات بپرهیزید . _ از کدهای heading سرجای خود استفاده کنید و از استفاده الکی و بیش از حد و نادرست آن بپرهیزید : ( , , , , , ) . _ از این پس دیگر بر روی متن و کلمات داخل مطالب خود لینک صفحه اصلی سایت را قرار ندهید مگر اینکه آن کلمه در عنوان سایت شما قرار داشت باشد . _ بر روی تصاویر در داخل مطالب خود دیگر لینک صفحه اصلی را نگذارید . _ از تکرار بپرهیزید.قوانین جدید گوگل ۱۰۰% با تکرار و کپی مخالف بوده و سایت متخلف را اسپم خوهد کرد . نویسنده : جهان سئو http://www.weberinternetmarketing.com/google-rankings/ منبع دوم http://www.davoodonline.com/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%85-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84/ منبع کپی شده http://www.vbiran.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام امیدوارم هر چه سریعتر از دست این جور سایت ها خلاص بشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 نه یک مشکلی که هنوز هست این هست کسانی که از آر اس اس استفاده می کنند چیکار کنند سایتی هایی که کار خبرخوانی دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در خرداد 90 نه یک مشکلی که هنوز هست این هست کسانی که از آر اس اس استفاده می کنند چیکار کنند سایتی هایی که کار خبرخوانی دارند سلام آر اس اس يه چيز ثابت شده و پرطرفداره ، فكر نكنم گوگل اونا رو هم اسپم كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 نگاه کنید ار اس اس ویبولت رو مثال می زنیم کل مطالب رو بدون منبع می تونه بیاره روی انجمن و کامپوننت های وارزی دارم که همین کارو رو می کنه آر اس اس تو پست پس می شه مطالب کپی با تگ کپی این جوری پس اینم اسپم می شه ولی خیلی از سایت های هم نابود می شند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 90 کسانی که مطالب سایتشان کپی هست میگم برار ترسوندی ما رو ها مثلا من از یه مطلبی خوشم اومد و میخوام به کابران سایتم معرفیش کنم یا نظرشون رو در موردش بدونم( که بیشتر مطالبم همینطوره) ، کپی نکنم چیکار کنم؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 دیگه باید منتظر موند قوانین کامل منتشر عمومی به صورت کامل بشه ببین چی می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام خوب این منطق خوبی هست برای جلوگیری از کپی برداری ولی خوب این رو هم در نظر بگیرید نمیشه که یه خبر فقط توی به سایت باشه اونوقت اون خبر نمی تونه پخش بشه مثلا شما یه مطلب علمی جدید تو سایتی میبینید و خیلی به درد کاربرا میخوره خوب برای اینکه با این مطلب کاربرا آشنا بشن شما وظیفه اطلاع به اونا دارید و نمیشه که لینک مطلب رو خالی تو سایت بزارید! با این منطق نمیشه که مطلب رو ارائه بدید! میشد این رو در نظر گرفت که بر اساس تاریخ ارسال و ثبت مطلب تو گوگل،گوگل اون صفحات رو در جستجو به ترتیب تاریخ ثبت نشون میداد اون وقت حق با سایت ایجاد کننده بود چون اول تو گوگل ثبت شده. خوب امیدوارم که زیاد سخت گیری نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
giggle 0 ارسال شده در خرداد 90 خوب اگه مطالب رو از سایتی برداریم بعد در زیر مطلب منبع رو درج کنیم گوگل که نمی فهمه بعد می خواد مارو حذف کنه!!!!!!!!!!!!!!!! فکر می کنم هدف گوگل سایت هایی باشه که ارشون کپی برداری و اسپمه که ماشاالله سایت های ایرانیش که خیلی زیاده که ادم از سرچ کردن زده می شه به هر حال گوگل تا الان کاری نکرده که کاربراش ضرر کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 90 شهریار جون، مکانیسم تشخیص گوگل برای مطالب کپی شده چیه؟ بانک های مطالب چکار باید کنن؟ یکی از سایت های من بانک خبری تحلیلیه، یعنی اخبار و تحلیل های مد نظرشو جمع آوری و در خودش آرشیو می کنه تا منبع خوبی برای استفاده اهالیش ایجاد کنه، این نه تنها چیز بدی نیست بلکه ضرورت هم داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 90 ولا من در انجمن ویبی ایران دیدم که بعضی از کاربرا گفتند که روش گوگل از بانک اطلاعاتی می باشد مطالب در بانک اطلاعتی خودش مقایسه می کنه می بینه همونتگ ها همون کلمات رو داره و پشت هم و می یاد جدا سازی می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 با سلام شهریار جون بابت مطلب خوبت ممنون اما مشکلی که هست با این قوانین گوگل میشه گفت 90% سایتهای ایرانی نابود میشن از جمله سایتهای اخبار - سایت های آموزشی - دانلود و غیره به عنوان مثال کتاب آموزش جوملا را شاید 1000 سایت گذاشته باشند برای دانلود پس با وجود این قوانین می توان گفت این سایتها از لیست گوگل حذف می شوند فکر نکنم به این صورت باشه در پناه حق:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 90 خوب باید منتظر موند ببنیم چی می شه دقیقا در انجمن های دیگه که این موضوع بیان شد همین موارد نیز اشاره شده مخصوصا سایت های میوزیک که همشون شبی به هم هستند و سایت های آر اس اس خوان ها ولی قدم بزرگی هست فردا می گند سایت ها وارز جمع کنند برند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام وقتی در گوگل جستجو کنیم و نتیجه جستجو رو کلیک کنیم ما مستقیم به صفحه ی نتیجه منتقل نمی شیم بلکه اول اول به گوگل ارجاع داده می شیم کلیک ما ثبت می شه و بعد به سایت منتقل می شیم. البته یقین ندارم ولی اینطور متوجه شدم حالا اگر به سایتهای خودم لینک بدم ولی بجا لینک آدرس سایت از url نتیجه ی جستجو ی گوگل استفاده کنم این کار باعث افزایش ذتبه ی من در گوگل می شه و یا اسپم تلقی می شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر