mehdi68 0 ارسال شده در خرداد 90 با سلام و خسته نباشید من خیلی دنبال یه باکس اسکرول متنی گشتم که بتونه تمام مطالب یک بخش رو اسکرول کنه تقریبا مثل بخش اطلاعیه های این http://www.qom.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a14c780a-def5-43a5-9fa5-fe53ceb5c4e7 اگه کسی همچین چیزی سراغ داره بهم اطلاع بده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 90 سلام فکر کنم این به دردت بخوره دمو دانلود موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در خرداد 90 مرسی از ماژولی که معرفی کردین ماژولی نیست که بشه سایز و رنگ لینکاش رو تغییر داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما میتونید با css خودتون این کار رو انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما میتونید با css خودتون این کار رو انجام بدید. سلام میشه بیشتر توضیح بدید منظورتان چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در خرداد 90 تمامي خصوصيات نمايش افزونه در فايلي با پسوند سي اس اس است و ميتونيد با ويرايش اون سايز رنگ متن ها و يا لينك ها رو تغيير دهيد و براي اينكار بايد كمي سي اس اس بلد باشيد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام نگاه کنید بعضی از ماژول ها خودشون css دارن و بعضی ندارن کافیه شما این کد رو در داخل css ماژول یا template.css قالب قرار بدید: a:link, a:visited{ color:#990000; font-size:12px; } برای اینکه رنگ فونت در هنگام عبور موس تغییر کنه این کد رو نیاز دارید: a:hover{ color:#FFFF00; } و برای اینکه مثلا این مقدار و رنگ ها رو برای قسمت مشخصی از قالب تنظیم کنید مثلا من میخوام برای موقعیت right تمام لینک های من ذخیم بشن ولی جاهای دیگه قالب فونتش تغییر نکنه و عادی باشه، خوب کافیه شما تگ مربوط به موقعیت right رو پیدا کنید مثلا این تگ مربوط به موقعیت right هست: برای تغییر لینک این قسمت، این کد رو قرار میدیم: #right a:link, #right a:visited{ color:#990000; font-size:12px; font-weight:bold; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 سلام من این ماژولی رو که آقای combile گذاشته بود رو رو سایت نصب کردم اما نمیدونم چرا تمام موضوعات رو 3 بار 3 بار بصورت تکراری پشت سر هم رد مکنه!!!!!!!!!!!! www.pnuqmi.ac.ir لطفا کمکم کنین.... فوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام من مشکلی ندیدم بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 سلام مهدی عزیز من مشکلی ندیدم در ضمن من آقای combile نیستم کوچیکت مرتضی هستم راستی اون بخش برنامه کلاسی رو با چه افزونه ای ایجاد کردی؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 با برنامه quick jump از تو سایت جومینا بگردی پیدا میکنی البته من یکم دستکاریش کردم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر