samabina 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوستان عزیز کسی این سایت برای ستاره دار کردن اگهی ها از چه افزونه ای استفاده کرده و چطور دور هر اگهی یه کادر میفته www.iharaji.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما از چه افزونه ای استفاده میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samabina 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام شما از چه افزونه ای استفاده میکنید؟؟ دوست عزیز من اگه می دونستم که نمیبرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 من تصور کردم که شما شاید از افزونه ای استفاده میکنید که در خواست این ماژول رو براش کردید! در مورد افزونه ارائه آگهی در انجمن قبلا بحث شده و در این مورد افزونه فارسی شده معرفی شده و شما باید کمی جستجو کنید افزونه adsmanager به کمکتون میاد در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samabina 0 ارسال شده در خرداد 90 من تصور کردم که شما شاید از افزونه ای استفاده میکنید که در خواست این ماژول رو براش کردید! در مورد افزونه ارائه آگهی در انجمن قبلا بحث شده و در این مورد افزونه فارسی شده معرفی شده و شما باید کمی جستجو کنید افزونه adsmanager به کمکتون میاد در پناه حق... سلام دوست عزیز ممنون از جوابت من از adsmanager استفاده میکنم ولی برای ستاره دار کردن چکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 این سایت که دمو دادید با میترا ادز ساخته شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samabina 0 ارسال شده در خرداد 90 این سایت که دمو دادید با میترا ادز ساخته شده موفق باشید lمیدونم با میترا ادزه لطفا اسن افزونه ها رو بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز این یک افزونه اختصاصی بار این بسته هست اسم کامپوننت com_niaz هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samabina 0 ارسال شده در خرداد 90 دوست عزیز این یک افزونه اختصاصی بار این بسته هست اسم کامپوننت com_niaz هست موفق باشید فکر میکنید برای ستاره دار کردن اگهی افزونه ای باشه یا باید اختصاصی نوشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 سلام به همهی دوستان من از adsmanager استفاده میکنم میخواستم بدونم ماژولی یا کامپوننتی هست که آگهی هایی که نمایش داده میشه رو ستاره دار کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر